Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz twine #152678 üzenetére

    Van aki kiégeti rezsón a betétből az olajat,én nem csináltam és csak végszükség esetén tenném.A gyári betétekre esküszök,így azt venném,de természetesen jó minden amit Hayes mx5-re adnak.Tárcsához nem nyúlunk csak alkoholos bucival,de azzal mindig ha szennyezésre gyanaxunk,mert egy pici olaj azonnal hazavágja a betétet...és nem,tárcsát dehogy kell ezért cserélni,sőt valószínűleg a nagyobb sem váltaná be a hozzá fűzött reményeket.

    (#152687) syberia...láncom talán centrifugában sem csapna ki olajat,mert szárazra törlöm kenés után.Vallom,hogy a kenés utáni törlés legalább olyan fontos mint maga a kenés,hisz egy olajos láncba ragadt homoknál jobban semmi sem eszi a hajtást.

    (#152683) Fall-N...ismeretlen,gyanúsan olcsó és nagy-áruházi,amik mind ellene szólnak,ugyanakkor még mindig nem biztos,hogy rossz vétel annyiért,majd kiderül.

    (#152682) trialboj...erről beszélek.Ha tele vagy pénzzel és semmi sem számít,miért ne próbáld ki a legújabb fejlesztéseket,és főleg mutasd meg a világnak a jútúbon mekkora májer vagy (bár én már annyit spóroltam életemben,hogy talán milliomosként sem adnék 700(!) eurót egy váltóért :U ),de nem halandóknak való az ilyen cucc. Még kis tesói, az X0,vagy XX1 analógok is annyira túlárazottak,hogy több olyannal találkoztam akik kopásuk,törésük,meghibásodásuk után arra ébredtek már nem tudnak/akarnak 50e forint fölötti pénzt kiköhögni egy újért mikor szinte feléből kapnak Simit. :(

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák