Hirdetés

Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz DemonDani #5646 üzenetére

    Nem akartam Memééket felhozni példának, de ha már te megtetted...
    Nekik konkrétan nincs a környéken konkurenciájuk, se árban, se minőségben, (a wilkert kisujjból lealázzák, ahogy hallom mindenfelől) de nem is történik az meg veled, hogy utcáról, idegenként betévedve rapid csinálnak neked egy nagygenerált, mert úgy tele vannak melóval, pláne a tavaszi jó időtől kezdve.
    Ismered a mondást, "A jó bornak nem kell cégér". Illetve, aki ismeri őket, oda viszi, aki nem, az meg ne vigye, mert ránk nem lesz ideje Memééknek :D

    Meg azért Budapestről kijutni hozzájuk, legrosszabb esetet nézve, egy óra a nyugatiból (ha lekésed a zónázót, és várhatsz a gyorsra, ami Szob fele megy, és még gyalogolhatsz egy laza negyed órát a vonattól, ha meg véletlenül Bottyán fele kerülő vonatra szállsz, akkor az dupla sux), míg Budapesten ha elindulsz gyalog bármilyen irányba, a bicajt tolva fél óra alatt találsz egy boltot. (az más kérdés, hogy szar munkát is végeznek, tisztelek a kivételnek, bár még nem sok kivétellel találkoztam, az idő haladtával mindenhol leadtak a minőségből, vagy a szervizes ment el máshova jobb pénzért)

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Aktív témák