Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz csabi94 #44553 üzenetére

    Pedig mennyire hasonlított az OCT -re. :D
    Alku képes az ára, mert egy ismerősünk adta be, hogy nagy neki, beszámítottuk egy superior verseny vázba, azóta ott lóg, 30 körüli árra emlékszem. Van benne kb 1000 km. Abból jött ki az XT hajtómű is ami nálam van. Mert a superiorban volt egy BB30 as FSA gyárilag. Wenson márka származásáról nem tudok most így mit mondani, bolt részével nem foglalkozom annyira, nem az enyém a műhely, nem én szerszem be az árut.

    Balatonkör az erről szól. Ha gyorsan akarsz menni akkor rossz helyre jöttél, az a Tour De Pelso.
    A Balatonkör eredetileg a föld napjára tervezett "zöld" demonstráció volt. Egy zöld egyesület kezdeményezte, csak akkor még nem 1000 fő volt a létszám, hanem úgy 10 fő.
    Szóval az a lényeg hogy együtt kerüli meg az 1000 ember a balatont, olyan tempóba amit lényegében bárki tud teljesíteni akinek van egy bejáratott bringája. Lehet ismerkedni, dumálni, hülyéskedni, jól érezni magad, nem a tempó miatt kell panaszkodni. Egyébként a tavalyi már egy elég kiforrott rendezvény volt, 6 éve mikor hirtelen 300 an lettünk, akkor nagyon meglepődött a rendezőség és kezelhetetlennek tűnt a tömeg. Amilyen tempót akkor sikerült produkálni, ahhoz a tavalyi durván gyors volt. :D

    (#44400) Muton
    Azért szokták a tengelyt belülről megkenni, valamint a gyorszárat, mert ezek nem rozsdamentes acélból készülnek általában, és felületileg sincsenek levédve legtöbbször, tehát ha párát, vizet kap belül a cső, akkor garantáltan be fog rozsdásodni. Nem muszáj zsírral bekenni, szerintem elég ha karbantartásonként belefújsz egy kis korrózió gátló spray-t, lehet az fegyvertisztító vagy wd40, bármi, akkor már nem szokott megrohadni és nem is lesz tiszta dzsuva a zsír miatt.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák