Hirdetés

Aktív témák

  • Auratech

    őstag

    Most cserélem vissza a terepgumit a fél slicre, pedig havas az idő. De olvad és ez a fő!
    Holnap már 4-5 fok és szerdára felejtős a tél. Volt belőle elég. vicces..rímel..

    Kicsit keresgéltem és látom, hogy van gps alapú kerékpár követő.. Pld a SpyBike
    Ami ebben a szar, hogy villog. Ki az a hülye aki nem először ezt oldja meg? Szépen kiüti. (nem mechanikailag értem)
    A jó megoldás rejtett és univerzális. Kevés karbantartást igényel. Én a nyeregcsőbe tenném és ahhoz adnék valamilyen speciális profilú, céleszköz híján könnyen roncsolódó fejű csavart, (aminek megtekerése szintén riaszt, ha nem kapcsolom ki előtte..). És visítson, mint a fene, mert úgy nagyon kényelmetlen lopni és legalább 20s idő, mire elhallgattatta, miután megkereste. Lehetne pld a nyereg alá tenni, epoxiba ágyazni szinte láthatatlanul, saját mini ceruza aksival.)
    A biciklitolvajok általában nem iq bajnokok, hiszen nem lehet sokat csípni egy-egy biciklin. (piacon szaréhúgyé árulnak elég komoly dolgokat, szerintem lopásból..) Nem mennek EMI-vel tolvajkodni pár ezerért...
    Közben továbbgondoltam.
    A kormánycső végébe pedig egy dugó, amiben filléres kameramodul van és csinál 5 másodpercenként egy fotót, ha van elég fény.
    ...Lehetne egy kormánycsőbe épített festékpatron, ami kisminkeli a tolvajt ha egyenesen, egyensúlyban halad a bicaj.
    Pár százezer forintos gépeknél ez a kb. 30-40e forintos aktív védelem nem túlzás és a mechanikai védelmet jól kiegészítené.
    90-es évek elején a wartburgomba könnygázt kispriccelő riasztót fabrikáltam(a hangszóróra kötött relével). Drága borokat szállítottam és bevált egyszer. Csupán másnap az üléstámlából az izzadt hátamra került anyag okozott erős felindulást. Nem fejlesztettem tovább, mert engem vágtak volna picsán...Most lehetne indításgátlóval párhuzamosan működtetve.

    Auratech Field Recording

Aktív témák