Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz belaazallat #41700 üzenetére

    Felni: Nem emlékszem pontosan, de azt hiszem ez az a felni ami annak ellenére hogy mavic a legszarabb felnik közé tartozott ebben az árszegmensben amivel eddig találkoztam.. egy egyszerűbb gagyi alexnek több tartása volt volt, és pontosabb megmunkálása, tükörsimára ki lehetett centrírozni, a mavic meg hát őő.. De mondom ez nem biztos hogy ugyan az, mert már annyiféle számozásuk van hogy meg lehet tőle hülyülni. (a hirdetésben is elírta a címnél..) A stevens nek egy felső kategóriás trekkingjében volt.
    Agy: Ha karban volt tartva, és jól be volt állítva a csapágyhézag, valamint nem áztatták be, és nem történt vele egyéb baleset, akkor jó cucc, folyamatos jó beállítással karban tartással ha nem gyárihibás a szabadonfutó és nem törnek szét a kalapácsok, akkor kimegy a világból kónuszcsere nélkül is láttam már 40 ezret futott darabot. Ellenkező esetben, ami az esetek 70% ában tutira fent áll, kónuszcsere, golyó csere.
    Küllőket nem látom milyenek, egyik képen látszik picit a fejük, talán DT, meg ránézésre is rozsdamentes, szóval azzal nem lesz baj.
    A fogaskoszorú használhatónak tűnik.
    CST gumik azok az áruk ellenére jó minőségűek.
    Mást így látatlanban nem tudok mondani.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák