Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz -HajTömeg- #40613 üzenetére

    Egyébként itt sajnos a kép az nem jó, mert ez az olcsóbbik verzió, most nézem, ez nem fény vissza verő csíkos, az drágább, de talán jobb is. Az 4 ezer körül van úgy emlékszem. De mindegy, ezeket akármelyik bringa boltba be tudod szerezni, főleg ahol vannak meridák, mert a bikefun is forgalmazza. Van olyan CST gumim, ami nincs is benne a katalógusukba, úgyhogy be kell menni, aztán kell venni. Mi ezeket tartjuk mostanában, mert jobb mint a rubena meg a kenda, sőt a b kategóriás continentalnál is jobb, schwalbe re meg általában nincs pénzük az embereknek, meg megelégednek a cst-vel is, mert amatőr felhasználásra tökéletes.

    rii
    Annó próbálkoztam ni-mh -s akku-król való led lámpa üzemeltetésre, de totálisan bukta.
    A ni mh aksi cella feszültsége 1.2 volt, a led áramfelvételének görbéje pedig brutálisan zuhan a feszültség csökkenésével, szóval egy sokáig pislákoló lámpát kaptam a végére.
    Potméteres állítás borzalmasan veszteséges, ilyen nem nagyon van, ha van, akkor meg nem jó, mert valószínűleg hővé alakul át az "elvett fényerő".
    Úgyhogy szerintem ez a megközelítés nem jó. Csak a sokat ismételt DX -es Magicshine lámpákat tudom ajánlgatni, vagy az azokra hajazó olcsóbb modelleket. Ezekben meg van oldva hogy a led fénye ne gyengüljön, mert egy 7.2 voltos aksi packból folyamatos 3.6 voltot kap a led, egészen a lemerülésig. Valamint ott ezzel a driverrel közel veszteség mentesen lehet állítani a fényerőt, pár lépésben, ami elég.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák