Hirdetés

Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz deicide #31398 üzenetére

    No hazaértem én is, vagyis kiszálltam a kádból és rávettem magam, hogy gép elé üljek. :)

    Nekem ez volt az első ilyen hosszú távom időre. Velencei tavat párszor megkerültem már, de csak úgy magamtól, nem sietve, plusz ott nincsenek is ilyen emelkedők.

    Itt az én track-em Velence 100 -ról: endo, runkeeper, kiegészítve az odaúttal. Így 110km lett kb. Sűrűbbre kell állítanom a mintavételt a progikban.

    Köszönöm, hogy végigvittél a távon. Megmondom őszintén, hogy önszántamból ilyen sebességgel nem mentem volna. Falvakban síkon 30-35km/h, lejtőkön meg ami a csövön kifér. Az a pár emelkedő kikészített rendesen, néha tényleg úgy voltam, hogy kész itt most leszállok és tolom, de aztán muszáj volt menni, mert ott voltál előttem(néha mögöttem). :B

    Fogyasztásom: 3 banán, fél csomag szőlőcukor, 2-2.5Liter víz, 1 Powerade, 1 szendvics.

    Tapasztaltak: Tüdőm és szívem végig bírta minden erőlködés nélkül, szerintem se a vérnyomásom se a pulzusom nem szaladt fel egyszer sem. A térdem a nagyobb emelkedőket szúró fájdalommal "díjazza". Párszor emelkedőn éreztem, hogy mindjárt begörcsöl lábam(különböző izmok), de ekkor mindig elkezdtem máshogy tekerni(vagy más áttéten), ülésen kicsit odébb ültem és így megúsztam görcs nélkül.

    Tanulság: Legközelebb nem viszek hátizsákot, most már tudom, hogy anélkül is bírom ezt a távot. Lábra kell gyúrnom. :B Szerintem a sisak részemről jó ötlet volt, mert így a fejemnek nem volt melege egyáltalán, csak némileg megnőtt a szélzaj. Baseball sapka neked, hogy vált be?

    Egy élmény volt, keró jól vizsgázott ilyen távon is.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák