Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Készülőben az Apple AirTag 2
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
nagyúr
Anno jártam 3-as Gazzalodikkal, meg SuperMonsterrel, hát, katasztrófa volt, még a sík úton való haladás is.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
tr00p3r
addikt
Hm... 17 évesen lehet jogsid már, kocsit (ha olyanok a körülmények) kaphatsz a szülőktől és az eljegyzés meg..... (Persze ettől még lehet 35 éves is.)
Én 24 évesen házasodtam és 26 voltam amikor az első gyermekem (fiam) született.No offenz a fiataloknak & stargazer-nek....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tr00p3r #8204 üzenetére
Büntetőjogi értelemben gondoltam, mintegy viccesen. Gyermekkorú: 14 éves korig, fiatalkorú: 14-18 éves korig. Szal lényeg, hogy nem egy 13 éves sulinetes rájder, érted.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Zewa
senior tag
válasz tr00p3r #8200 üzenetére
Hát, nem is tudom. Azért szeretnék a 4 számjegynél maradni. Ha adapter nem kell arról beszélhetünk, ugyanis azt vennem kell hozzá.
Milyen vázra kéne? Hajó méretű fully vázra sztem kevés a kábel. (~130cm)Hehe, nem lehetett rossz. Ribo tud még durva látvány lenni a fogason. Jön az Orangeal, a 2m magasságával és a 100kg-os tömegével. (igaz, most már konája van.)
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
válasz tr00p3r #8209 üzenetére
OK, bocs 5 számjegy.
Akkor neked első kéne? Vagy első+hátsó? Az elsőbe majd friss olaj megy +légtelenítés csak még kell vennem hozzá torx-ot. (azon kivül meg van minden hozzá)Jorus.: Mindig más van naki. Most asszem Stab supreme+888+DeeMax+xtr vagy a fene tudja. Mindig változtat.. 100kg-oval azért könnyen megrángat még egy 20kg-os gépet is.
Főleg most vett ballastnak DeeMaxot.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
sziasztok,
halados bringanak kineztem a merida speeder-t. asszem a t3 sok lenne nekem, egy t1 v t2 kene (bar az ultegra hatsovaltotol azert csillogott a szemem, megneztem eloben a berguson-ban ).
valakinek van-e tapasztalata ezekrol, illetve arban/tudasban milyen jo alternativa letezik?
regen orszagutis kocabringas voltam, ezert szeretnek most vmi trekking-szeruseget, amivel elbohockodik az ember. (Dirtyz, ne rohogj! )koszi,
&rew -
nagyúr
válasz #25954560 #8216 üzenetére
Ezek speciel speed/fitness gépek, és nagyon jó választás lehet a T1! Persze a T3 még jobb. Ami miatt megéri - ha van rá keret/hajlandóság - az az integrált csapis Gossamer, az Avid SD 5R-jei, a Mavic felnik, az R44 és persze az Ultegra. A T2 azonban nem a legjobb választás, mivel felszereltségét tekintve nem jobb 30k-val a T1-nél. Szal, ha ezek közül választasz, akkor vagy szánj rá 190-et a T3-ra, vagy vedd meg a T1-et!
-
rii
nagyúr
Nagyon faja videók vannak itt (:
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Azazello-
senior tag
válasz stargazer #8214 üzenetére
felre ne erts, de ha tudod, hogy elbasztad, akkor ne sirj, mas ugy sem oldja meg helyetted a dolgot. eloszor menj vissza a boltba es alkudozz. kozben hirdesd meg ahol csak lehet, hatha valaki pont ilyet keres, es ha egyik sem jonne ossze, akkor probald meg osszeszedni, hogy mi az amit mindenkeppen le kellene cserelned.
a vaz nem gaz, 40k-bol kapsz teljesen uj magellan vagy merida vazat, a tobbit meg bikemag aprorol akar hasznaltan is osszevasarolgathatod. de regebben volt a blaha mogott egy kisutcaban egy bolt, asszem bringashop vagy valami hasonlo volt a neve. ott hugyert-szarert megeszel akarmilyen tomegtermeket.nem olyan nagy a szar. kicsit mellenyultal. elofordul
de vegsosoron meg stilust is valthatsz, es irany a janoshegy
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Zewa
senior tag
válasz Azazello- #8219 üzenetére
Pavlik Pécsett van de sebaj, itt van a Mecsek.
Pont most volt verseny Orfűn. [L:www.katonabogarak.com][link][/L]
Igaz, ez nem pont 4x de ha már stilust vált akkor nem probléma.Troopper: Szeritnem a HFX nagyon király fék. Mindig fog és könynen adagolható. Most lenne helyette Juicy 7 ami azért egy kicsivel jobb..
[ Szerkesztve ]
-
ahojpoblacsek
csendes tag
Sziasztok
Gumikülső ügyben lenne kérdésem, rendeltem 2db új gumikülsőt, s most nézegettem csak, hogy esetleg elbaltáztam a méretet, ebben kérnék a segítséget.
A rendelt új gumi: Rubena V66 26x1 3/8 (37-590)
a régi gumim ami fent van a bicón: márka nem érdekes, a méretei hátul 26x1.9 (50-559), elől 26x1,75 (47-559).
Mint laikus nem is néztem utána, hogy mit jelentenek a zárójelben lévő számok, s most megszólalt a hetedik érzékem, utánakerestem, s jöttek ilyen kifejezések, hogy "falcméret, stb..."
Az új gumikat fel tudom rakni a kerekekre?????? MOst aztán be vok tojva, hogy hülyeséget rendeltem. Valaki okítson ki légyszi!
Köszibelsőket is rendeltem hozzá, Rubena 26x1 3/8 DV, ez passzolna a külsőhöz???
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés.
-
rii
nagyúr
na.... ma is tekertem .. ma 42 km-t
tm: 2h 00m dst: 42,46 av: 21 mx: 38,4
kimentem az M0-s alatt, 6-os fút melett,és ott vagy 7 km-t country cross-oztam délnek szírostészta volt ... macskászsírostészta... kár hogy 18 km-t kell letekerni hozzá :-/
nekem fizikailag itt a vég egyelőre ... mármint a 40km distance-nál
egy hónap múlva talán 80 is menni fog, ha sikerül rendszeresíteni .. ha sikerül rendeszeresíteni )-:piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
nagyúr
válasz norbiphu #8229 üzenetére
Köszi!
buherka: aztakur....! Egy ien ütközéstől nagyon nem kellene egy karbonváznak így kinéznie. Gari volt rá?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Azazello- #8224 üzenetére
Árban mit jelent nálad a középosztály? 90k körül van WH-M775-ös 2008-as XT tűbeles, tárcsás kerékszett.
-
tr00p3r
addikt
Tegnap megkaptam az új nyergem! Nagyon pozitívan "csalódtam"! Előtte, még az első összekukázott kecskére vásárolt, Bike+ Wolf Visual Gel nyergem volt. Olcsó és kényelmes. Bevallom féltem, hogy milyen lesz a Syncros FL, de igazán nem tudok róla rosszat mondani, csak jót. Kemény, de mégis kényelmes. A régi nyergen egy idő után fészkelődtem már, ezen semmit. Érzem, hogy valami tartja a tomporom , de mégsem nyomja. A dőlésszögén kell még alakítanom, mert minimálisan felfelé áll. Szóval ég és föld. Nem beszélve a súlyról. A Syncros titán pálcás, a Bike+ acél. A súlyát nem is tudom. A Syncros meg 236 gramm.
Továbbra is érvényes: aki Thomson, Syncros, VDO, Answer vagy Motorex termékekből vásárolna jutányos áron, az szóljon!
-
-
buherka
addikt
Hát igen sajnos...ez "elvileg" egy neves gyártó váza .
Az a baj ezekkel a carbon vázakkal, hogy kegyetlen módon kikönnyítik és általában ez a vége...ez a váz 1120g-os.
Pedig egy 60 kilós nyüzüge srác tekeri(te).(#8230) tr00p3r...én is láttam már TREK és CANNONDALE carbon vázat megreccsenve. mind a kettő a középtengelynél adta meg magát.
(#8231) Jorus ...ez 1 éves váz és 3 év gari van rá, most azon ügyködünk, hogy a Merida Mo.-i képviselete benyelje valahogy a cuccot...ha nem veszi vissza, akkor független szakértői véleményt fogunk kérni. Amúgy ez egy 200k-s váz
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
tr00p3r
addikt
válasz buherka #8235 üzenetére
Az egyik szomszédom vette meg a Bringabandás Kovács András Giant MCM karbon vázas bringáját kb 2 éve. Ott a felsőcsövön volt sérülés, mégpedig egy kormány befordítás miatt. Rendesen megnyomorgatta a kormány + szarv kombó a felsőcső közepét. Meg is kellett erősíteni.
És ez akkor még Velotrade-es/Paul Lange-s vagy már BikeFun-os Merida? Ha BikeFun-os szerintem nem lesz, gond, de ha még Velo-s akkor lehet, hogy tovább passzolnák az utódnak és abból lehet,h lesznek bonyodalmak. Remélem azért nem lesz és megy minden simán.
-
Ariadne
őstag
válasz buherka #8235 üzenetére
Fogyasztóvédelmileg szólva: a Kerminél érdemes próbálkozni például, vagy valamelyik más, a fogyasztóvédelem (NFH) által akkreditált bevizsgálónál. Ha ilyen szakvélemény mondja, hogy gyártási hibából ered a törés, akkor az még a bíróság sem hagyhatja figyelmen kívül. Viszont elvileg ha 3 év garancia van rá, akkor a kereskedőnek kellene fizetnie a szakvéleményt...
mod: És jó tudni, hogy ha komolyabb útra kell terelni a dolgot, mindenképp csak a kereskedőt lehet/kell macerálni, mert vásárlóként nem állsz jogviszonyban a nagykerrel, csak a kereskedővel.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
raczger
őstag
Régen jártam errefele, kemény a z a törött karbon merida
Ha minden igaz a héten, vagy a jövőhéten veszek egy '08-as integrált XT hajtóművet, és elvileg a láncvonala 50mm, de az én biciklimbe meg 52mm-es kell, elvileg lehet állítani a hézagológyűrűkkel ezt, nem? a mostani hajtókarommal ezt megszívtam, ezért nem mindig vált rendesen, azért is veszek egy másikat inkább.
Meg vettem ma egy ilyen biciklilámpát, csak épp nem Kelly's van ráírva, de elég brutál fényereje van a többi, amúgy is jónak számító ledes lámpáim mellett , este úgy is megyek egy karikát a hegyekben a holnapi német érettségi előtt
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
tr00p3r
addikt
-
nagyúr
válasz tr00p3r #8240 üzenetére
Így van, a monoblokkház méretétől függ. A Yetimben pont jó volt a Saint, de hézagológyűrű már nem fért volna fel sehova, tehát nem lehetett variálni a láncvonallal.
-
-
-
-
rétisün
veterán
-
-
emitter
őstag
válasz rétisün #8246 üzenetére
sajnos pár éve eltört az egyetlen satum, azóta nem vettem még újat.. úgyhogy valszeg bringaszervízbe viszem inkább, az lesz a leggyorsabb.
De ezzel csak a fogaskeréksor jön le az agyról, ugye? Tehát ha az egyes fogaskerekeket külön szét akarom szedni, ahhoz két láncoskulcs kell? Sajnos csak egyet vettem, és az egyik láncszem távtartója máris elpattant, vmit túlerőltethettem
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 64GB gyári független gyári 100% akku 12 hónap szavatosság
- MSI Katana 15 Gamer Laptop B13VFK 9S7-158571-072 ÚJ,Számlás,bontatlan!
- Lenovo legion 90rt00y8hg Gamer asztali gép új,bontatlan csomagban, számlával!
- Eladó MAC Audio autóhifi erősítő mélyládával együtt!
- HP Spectre x360 14-ef2774ng - ÚJ - 13,5" felső kategóriás 2-IN-1 ultrabook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest