Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
framling
tag
telenoros sim-el használom, így a 900 mhz-es WCDMA hiánya nem lehet(ne) probléma. Mozgás alatt pontosan azt értem amit mondassz, busz, autó, séta

A hálózatváltásra gyanakszom, mert újraindítás után, egy helyben akár 6-8 órát is megy 3G-n (kiteszteltem egy éjjel ping-el), viszont, ha egyszer "bekattan" akkor csak a 2G-re váltás segít. A hiba jön a gyári és miui/lewa rommal is sajnos
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
"Enyém is 3000mAh, progi 2750-nek látja, átírtam 3000-re, 1. töltés után a kalibrációnál 3040-nek látta, most meg 4800-nak"
Fantasztikus!
Meg sem néztem még alaposabban ezt a c3-féle Battery appot,
át lehet tényleg írni mondjuk 3000-re? Mi haszna lehet, ez elsőre elvileg azt mutatja amennyi
szufla tényleg van, nem?
Kornélka, nem , még tudomásom szerint nincs wcdma-s.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Használni kezdtem mert "merülős lett" egy gravitybox felrakás után ...
Az akkum névleges kapacitását 2750 mAh nak írja, mint a régi G3 időkben: a 3000-re átcímkézést le sem tojjaÉn ezután talán inkább a wcdma-s Hongmit venném...
-
Flexy90
senior tag
válasz
Bati0501
üzenetére
1. Igen, de nem támogatja a WCDMA 900-at, amit csak a Vodafone használ bizonyos területeken.
2. Igazából csak két szín van, fekete és ezüst, az elődnél (G3) volt 3 szín.
3. Szerintem ritka eset a leválás, a GPS-ről pedig vegyes érzelmeim vannak, de még nem volt időm másik rommal kipróbálni.Nem azt mondom, hogy ne rendelj ali-ról, meg nem is abban nem bízok, hogy nem küldenék el a telefont, csak a garanciáztatás kérdéses. Én jobban bízok egy webshopban, ezért is rendeltem a Mini-től, de úgy kalkulálj, és dönts, hogy ha megfogják a VÁMon akkor fizetned kell érte kb 11-12E Ft-ot pluszban.
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
andrasxx
üzenetére
Ha kizárólag Vodás kártyával csinálja:
Lehetséges hogy a vodafon olyan területén vagy területhatárán járkálsz, ahol éppen a3g 2100 MHz-s és a 900 MHz-s lefedettségű mobilnet zónái találkoznak:
Arra gyanakszom hogy G3S-ünk nem (adat)kommunikál 900MHz wcdma zónában
Ezt valaki megcáfolhatná, mert én nemVodás lévén tesztelni nem tudom
(habár MTKenginermode-ban nézve van a BandMode: wcdma-gsm--900).Valahogy talán a BandMode váltogatódás önmagában is kicsinálhatta tán a kommunikációs chipjét..
Ha jól értem ilyen gariztatásra okot adó módon még ráadásul a 2G hálóra sem csatlakozik már..

Szerintem is próbálkozz a gariztatással...
-
moli.hu
őstag
Megnéznétek, hogy a MobilUncleToolsban, Engineer mód alatt, a BaseBandnél a Sim1 és Sim2-re milyen frekvenciákat ír Nektek? Én nem láttam a 2100 MHz-et..
na, ezt pont fel is akartam hozni. Nalam sincs 2100, ezek szerint az default minden UMTS telefonon, vagy mi?
Masik, ami fontosabb, az en telefonomnal azt irja, hogy WCDMA-GSM-900. Ez most akkor wcdma-900 vagy gsm-900?
Ez azt jelenti, hogy mukodni fog a "videki vodafone"? -
kolakola
tag
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Nem találtam G3S specifikus topicot és bátorkodtam megnyitni.Szeretném kérni a kedves tulajdonos társakat,hogy osszák meg itt is a készülékkel kapcsolatos észrevételeket, ötleteket, + és - tulajodnságokat amivel ez a készülék bír.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CoolBoy323 összefoglalója
Jiayu G3S

Hálózat
Dual Sim dual Standby*
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 2100MHzRendszer
OS Android 4.2.1
CPU MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz;
GPU Imagination Power SGX544
ROM 4GB
RAM 1GBKijelző
Méret 4,5"
Típus IPS
Felbontás 1280 x 720 (HD), 326PPI
Üveg Corning Gorilla Glass IIKamerák
Első 2,0 MegaPixel
Hátsó 8,0 MegaPixel, LED villanóval és autó fókusszalEgyéb
GPS, A-GPS és EPO támogatással
WIFI 802.11 b/g/n
Bluetooth 2.0
Gravity Sensor
Multi-Touch 7 point touchFizikai paraméterek
Méret 135 x 65 x 10.8 mm
Súly 168g (akkumulátorral)Tartozékok
1 x 2750mAh akksi
1 x töltő
1 x USB kábel
1 x használati utasításHasznos linkek
Hivatalos oldal
"Testvér" topik Jiayu G3 topic
Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikja
Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás topikRendeléssel kapcsolatos infók
Csak megbízható webshopból szabad vásárolni! (lista a DUAL SIM-es topik téma összefoglalójában)A garancia idők változók, néhány példa:
● Tmallbox: 1 év van postaköltség (4$), és PayPal díj (4%)
● Minideal: 6 + 6 hónap (második fél évben a teljes postaköltség (oda-vissza út) a vevőt terheli
● Antelife 3 hónapA webshoppok árai gyakran nem tartalmazzák a postaköltséget és a PayPal díjat! (A PayPal erősen ajánlott fizetési mód, kivéve olyan webshoppoknál, amelyeknek van saját "védő rendszere", pl: AliExpress)
ROOT-olás
● USB debugging legyen bekapcsolva (beállítások, fejlesztői eszközök)
● Töltsd le, és telepítsd a drivereket
● Tömörítsd ki az MTK6589 Auto Root mappát
● Kösd össze a telefont a PC-vel
● Futtasd a run.bat fájlt a kitömörített mappából
● Nyomj meg egy gombot, és várj
● Ha kész, újraindul a telefon
● Ellenőrizd, hogy sikerült-e, pl. Root Checker programmal (Ha sikeres, akkor gratulálni fog a program.)GPS "javítás"
● Töltsd fel teljesen a telefon akkumulátorát.
● Telepítsd a telefonra a Play Áruházból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál kapcsold ki a GPS, GPS EPO, A-GPS menüpontokat, sehol sem lehet pipa.
● Kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be és indítsd el a Wi-Fi-t.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál pipáld ki a GPS-t.
● Ugyanitt pipáld ki a GPS EPO-t, erősítsd meg az EPO engedélyezést.
● Lépj be a megjelenő EPO beállításokba és indítsd el a letöltést (Wi-Fi kell hozzá), az EPO fájl infónál ellenőrizd le a letöltést. Miután letöltődtek az EPO adatok, lépj vissza a 'Helymeghatározó szolgáltatások' menübe.
● Pipáld be az A-GPS-t (internet kell hozzá), és a megjelenő A-GPS beállításokban ellenőrizd le, hogy a 'Használt hálózatnál' a 'Csak otthon' legyen megjelölve.
● Lépj ki a menüből, menj az alkalmazásokhoz, és indítsd el az előzőleg letöltött Mobileuncle MTK Tools programot.
● Lépj be az MTKEngineerMode (Mérnöki Mód) menübe, ott keresd meg az YGPS-t és indítsd el.
● Itt megjelennek a műholdak, egyelőre piros pontokként. Felül az Information-t kiválasztva előjön egy ablak, ahol alul először a "full"-ra majd a "cold"-ra kell nyomni. A sorrend fontos!
● Fent a Satellites-ot válaszd ki, és vidd ki az utcára a telefont (lehet elég az ablakhoz menni), majd várd meg, hogy a piros pontok zöldre váltsanak.CWM Recovery felrakása
!!! FIGYELEM !!! ez a leírás jó a G3S-hez is, de a linkek NEM!!!Cappa72 által készített CWM (180°-kal elforgatott)
ROM-ok
!!! Csak saját felelősségedre vágj bele a rom cserélgetésbe !!!
IMEI és eredeti rom mentése javasolt!!!Egyelőre elérhető romok:
● Gyári a needrom-ról (regisztráció szükséges a letöltéshez)
● Gyári magyarított Simi-San jóvoltából
● LEWA
● Minideal (tartalmazz a magyar nyelvet, javított IMEI-s!)
● A legfrissebb hivatalos rom magyarítvaA magyar minidealeset ezzel a recovery-vel lehet felrakni, és restore-t kell választani!
A recovery-t célszerű a Mobiluncle tools-al felrakni!
Root kell hozzá! Forrás[ Módosította: BomiBoogie ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- LEGO klub
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Robotporszívók
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg sem néztem még alaposabban ezt a c3-féle Battery appot,