- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
kisbandima #7446 üzenetére
Hiába vársz, és olvasol tőle véleményt. Ezt csak azért mondom, mert mindenkinek egyéni a véleménye. Van, aki váltott és örül, van aki váltott, és sírva rohant vissza, van aki nem vált és boldog (mindegy melyik oldalt veszem alapul). Szóval tőle jön egy vélemény, ami illik valamelyik dobozba, de te nem leszel előrébb vele szvsz. Ettől persze engem is érdekel a véleménye, csak nem befolyásol.
Én pl 3x váltottam, de nem jött be, megbántam. Az iOS kérdésre: Nekem bajom nincs vele, bár hosszú ideje nem raknak bele olyat, ami engem érdekelne úgy igazán. Ez igaz Androidra is. Viszont továbbra sem lépnek az egységesség, gördülékenység felé a Google oldalán, így én inkább WP7 felé nézelődök, mint lehetséges alternatíva, de jelenleg arra sem váltanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OTP Bank topic
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest