- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Én nem tudom, hogy váltok-e 4-ről. 3 opció van:
1.: eladom a 4-et, és váltok az újra.
2.: megtartom a 4-et és bepróbálok valami mást mellé.
3.: megtartom a 4-et és nem veszek semmit.A 3. pont akkor lép érvénybe, ha iMac + XBOX kombó mellett döntök, mert akkor arra kell a pénz, vagy ha valami más anyagi probléma üti fel a fejét, a mai világban ugye bármi lehet.
Az 1. és 2. pont közül talán esélyesebb az utóbbi, mert az i4 mellet csak egy komolyabb készüléket próbáltam ki, az LG 2X-et. Míg a 3G idejében 3 vagy 4 kitérőm is volt. Szóval valaminek ideje lenne. WP8 is sanszos, meg valamelyik droid is, de ott most nehezebb dönteni, mint valaha a One X, SGS3, és 4X között. Mindegyiknek van egy rakás előnye és hátránya az szubjektív listámon. Röviden:
S3 hátrányok: kijelző (foltos, pentile, amoled), anyagminőség.
S3 előnyök: legsmoothabb, és legjobban buherálható, és könnyen eladhatóOne X hátrányok: sok a lag, melegszik, gyengébb az üzemidő, volt pár aggasztó hiba az elején (kijelző para, wifi para, stb)
One X előnyök: Sense, anyagminőség, kijelző4X HD hátrányok: Szörnyű tapasztalat support terén, kijelző kicsit valahogy "pontatlan" az LG droidkban szerintem, UI picit gyerekes.
4X HD előnyök: ár, szép kijelzőTapogatózás jelleggel:
WP8 hátrányok: UI nem tetszik, sok program továbbra is droid/ios vonalon jön csak ki.
WP8 előnyök: valamivel olcsóbban hozza a közel iOS szintet folyamatosságban, teljesen új, mindentől elütő felület.N9 hátrányok: jelenleg halottnak tűnő rendszer, amoled kijelző, programok hiánya, ár
N9 előnyük: anyagminőség, kezelőfelületNokia 808 hátrányok: halott rendszer, ronda ui, kevés program, drága, amoled
Nokia 808 előnyök: kamera, és újdonság ereje, sokat fejlődtek az 5800 óta, az volt utolsó olyan Symbian gép, ami ha nem is volt saját, de naponta kapcsolatba kerültem vele.Leginkább a 3 droid közül kerülhetne ki a győztes, a többi csak "listán van még kategória". Kicsit elkalandoztam, csak most így reggel ezen filóztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest