- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
manchester85
veterán
Elvileg nem. Shift+restore, aztán betallózod a 3.1.3-at. Persze lesz egy szűz iPhone-od, ugyanis a 4-es szoft backupja nem megy rá vissza. De ha vettél programokat, az nyilván nem vész oda, azt az accountoddal ingyen le tudod tölteni. A downgrade 1015-ös hibával elszáll, ami annyit tesz, hogy recovery-ben maradt a teló, ebből tinyumbrellával vagy recboot-tal ki tudod venni.
(Anno én is sokat pöcsöltem vele, mert a recboot rendre gallyra vágta a gépemet, akkor még tinyumbrella nem volt, végül a blackrain vette ki recovery-ből. Ha a tanácsom érdekel, már el akartam adni az iPhone-t, teljesen kikészített, a hajamat téptem, tudok is olyat, aki el is adta az iOS 4 miatt, én is közel álltam hozzá.
Aztán ígérték, hogy jön a 4.1, ami javítja a 3G random fagyását és az iszonyatos lassulást, de én már előbb visszaraktam, és azóta se érdekel, mit mondanak róla. Egyesek szerint ugyanolyan gyors, mint a 3.1.3, mások azt mondják, a 3.1.3 sokkal jobb. Én utóbbival értek egyet, bár 4.1 sose volt fenn, de nem is érdekel. Az újítások nem érdekelnek, és ez a rendszer garantáltan tökéletes erre a típusra. A felhasználói élmény nálam még mindig fontosabb, mint az új feature-ök. A 3G pedig ugyanúgy nem lagol ezen a szoftveren, mint akár az i4, csak lassabban teszi a dolgát, hardveres okokból eredően. De inkább legyen lassabb, mint hogy laggolva töltsön be vmit gyorsabban. Előbb fogok modellre frissíteni, mint szoftverre. Ez a modell így szép és jó, 3-as szoftver alatt
)
-
Mtt
tag
válasz
manchester85 #47608 üzenetére
A 3.1.3 szoftverrel mennyire fogok App kompatibilitási problémákkal küzdeni? Mert néhányat már a 4.0-ra sem tudok feltenni, mennyire fog ez hatványozottan jelentkezni a downgrade után?
-
Ap3x89
aktív tag
és 4.1 ről lehet downgrade elni 3.1.3 ra ha már fent van az ipad baseband?
-
manchester85
veterán
válasz
Mr. Teddy #46499 üzenetére
Mint írtam, 3G-n SHSH mentés nélkül is bármikor visszatérhetsz iOS 4-nél lejjebbi szoftverre.
(pl. 3.1.3) A baseband frissülésnek csak a függetlenítés tekintetében van jelentősége, tehát ahhoz nem kell custom firmware, hogy 4.2.1-ről visszatérj 3.1.3-ra, csak nyilván ezzel a függetlenítés lehetőségét elveszíted, (mármint marad az iPad baseband lehetőség). Downgrade-hez viszont még csak custom firmware se kell.
-
Dusee
őstag
ebben semmi féle "3gs tulajdonságot" nem rak a telefonra, csak downgrade-el 4.2.1-es szoftverről 3.1.3-ra, és mivel olyan sokat mondogatta a BB-t, talán az a lényeg benne.
ezt nem tudom, h gyorsabb lesz-e a 06.15.00-ás BB-vel a 3g, ezt majd vmi okos megmondja, de tuti h nem lett 600mhz-es ettől, amit a videoban csinált a srác. -
gYaLo
őstag
Valaki tud 4.2.1 es GPS fixben segíteni?
szerk: sehogy nem lehet downgradelni 4.2.1 et 3.1.3 ra ?
-
persil
nagyúr
Hali!
Az lenne a kérdésem(lehet, hogy hülyeség az egész), hogy a 3g-m miért generál csak úgy adatforgalmat?
Szóval a helyzet, hogy először 4.2.1 volt fent és észrevettem, hogy a küldött és fogadott adat is csak nő, amit ugye majd nekem adatforgalom néven szépen ki kell fizetnem a tmobile-nak és mivel mobilnetem nincs, ezért ez drága(most így összesen 3 megánál tarthatok... ). Találtam beállításokban egy cellular network data-t(szégyen-nem szégyen de nem tudom, hogy mi azpontosan ) és kikapcsoltam, miután egyetlen kilobájttal sem nőtt tovább az adatforgalmam.
Most downgradeltem 3.1.3-ra és megint nő az adatforgalom szép lassan, de ebben a szoftban nincsen lehetőség a cellular network data kikapcsolására. Azt mondjuk észrevettem, hogy tegnap este óta csak le volt téve a telefon és így nem nőtt, de mikor játszottam vagy 10 percet egy ingyenes játékkal(itunes-on keresztül jött le, nem tudom lényeges-e a kérdés szempontjából) akkor megint nőtt. Beállításokban minden netre vonatkozó dolog ki van amúgy kapcsolva, és én sem vagyok akkora béna, hogy tök véletlenül elindítsak valamit, ami netet használ.
Ha valakinek lenne valami ötlete, azt megköszönném. A "frissíts os4-re" válaszokat meg el sem olvasom, mert semmi köze hozzá egyrészt, másrészről pedig egy telefonnak nem szabad semmiféle adatforgalmat generálni, hacsak nem használok netes alkalmazást.
-
gYaLo
őstag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy iPhone 3G-t.Az lenne a kérdésem, hogy az iTunes többször kiírja, hogy " The iTunes Library File cannot be saved. You do not have enough access privileges for this operation. "
Ilyenkor mit kell tennem a probléma megszüntetésének érdekében ?4.2.1et raktunk a telóra, kicsit laggos, de nem volt más lehetőség, mert JB + függetlenítés is kellett, és előző tulaj T-s volt, tehát 4.2.1es modemverziót rárakta, amit nem lehet 3.1.3 ra downgradelni tudomásom szerint
-
tikshow
addikt
válasz
ZooLee19.. #43646 üzenetére
frissítsd a szoftot vagy downgrade 3.1.3-ra és talán jó lesz a wifi és valszeg nem is lesz ilyen lassú, egy chip nem szokott haldokolni, vagy működik vagy nem
gumírozás necces, pár szervizbe utána kell érdeklődni, lehetséges, hogy lesz
nem kell érzékelnie egymást, mint ahogy alapból egy másik telefont sem, mivel modemként vagy zenelejátszóként tud üzemelni amúgy(jogi háttér, ilyen amikor itunesba nincsen valami akkor azt a telóról is ledarálja) - vannak programok appstoreba amivel fényképeket lehet megosztani két iphone között
osztálytársadnak valszeg fel van rakva az iBlueNova a cydia-ból, azzal lehet fájlokat küldeni/fogadni
-
ent
őstag
3G-n történő downgrade-hez nem kell SHSH fájl? Egyszerűen leszedek egy gyári 3.1.3-at és shift+restore?
-
manchester85
veterán
válasz
spedyboy #40459 üzenetére
Nem tudom, miért kell kiakadni azon, hogy egy két éves modell nem kapja meg a legfrissebb újításokat. Nekem is 3G-m van, és tökéletesen meg vagyok elégedve a 3.1.3-mal, örülök, hogy ismét azon a sebességen használhatom a telót, amiért megvettem. Nem tudom, egyesek miért gondolják úgy, hogy ha valamiért fizettek anno, onnantól fogva minden jár nekik... Ha egyáltalán nem lenne 4.2, vagy semmilyen készülékre ingyen mobileme, akkor is panaszkodnál, hogy neked az jár? Vagy ha nem is lenne iOS4 3G-re, hisz a 2G tulajok se kapták meg ugyanezzel a hardverrel. Azért lehet panaszkodni, ha valami nem az ígértek szerint történik, (pl. az iOS 4.0 lassúsága, downgrade lehetőség nélkül 3G-n) vagy ha az ember nem azt kapja, amiért fizetett, de azért az szerintem a pofátlanság teteje, hogy kőkorszaki modellekkel siránkozni, hogy neki miért nem jár ingyen minden. Mintha nem az iPhone tulajok lennének legjobban elkényeztetve frissítések tekintetében, beleértve a 3G tulajokat is, ha azt vesszük figyelembe, mi folyik android vagy symbian téren, ahol egyik és másik modell között hónapok telnek el frissítés nélkül, és pár hónapos modellekre is szó nélkül megszüntetik a további szoftverfrissítést... Te meg 2,5 éves modellel itt követelőzöl, hogy neked nincs ingyen mobileme, hát ez jó...
-
manchester85
veterán
válasz
8nemesis8 #37282 üzenetére
Szerintem a 4.0-t se tudod visszatenni. Ehhez az SHSH dologhoz én se nagyon értek, ugyanis erre downgrade esetén csak 4-es szoftvertől felfele van szükség, 3G telefonok esetén. Nekem pedig nem ment el az eszem, hogy bármilyen 4-es szoftverre up/downgrade-eljem a 3G-met. Úgyhogy boldogan visszatettem a 3.1.3-at, és ha majd csődbe megy a windows mobile, szolidaritásból én is felteszem a 4-es szoftvert.
-
manchester85
veterán
válasz
runner 125 #37028 üzenetére
Szerintem mind1, de inkább restore. Az aktiváláshoz szükséged lesz T-s kártyára. Viszont, ha kapsz egy új telót, akkor azt már nem fogod tudni downgradelni 3.1.3-ra szerintem.
-
runner 125
nagyúr
Hát ez lol.
Rádugtam a telót újra, majd gondoltam egye fene, megpróbálom újra downgradelni, aztán egyszer csak bejött a "menü", majd látom umbrellaban, h 3.1.3.
De h ezt h csináltam az számomra is rejtély.
-
nesh_019
senior tag
Iphone 3g-t hogy tudok downgrade 4.0.2-3.1.3?
-
Kommy
veterán
válasz
great66 #36357 üzenetére
Letöltöd inne a neked kellő firmware-t utána a telefont berakod dfu módba,majd itunesban nyomod a SHIFT gombot miküzben rányomsz a restore gombra (minden adatod elveszik!!!), ezután amikor a vége felé van a "frissítés" ki fog írni egy hibaüzeneteet aminek elvileg a 1015-ös vagy e kötüli hibakódot kell írnia (baseband downgrade nem sikerült), ne ilyedj meg ez nem baj, ekkor recovery módban ragad a telefon a revboot (exit recovery mode gomb) vagy a tinyumbrella ( push out a device from recovery vagy ilyesmi gomb) programmal tudod kivenni, ezután már tudod használni a 3.1.3-s rendszert.
-
TBMC
addikt
válasz
balazs0102 #35033 üzenetére
szia!
a 4.0.1rol es 4.0.2rol lehet downgradelni 3.1.3ra
4.1rol elvileg nem. -
madgie
titán
3.1.3-mal nekem jó volt anno. Sajnos nem jött össze a downgrade, a Recboot-hoz kért egy libusb nevű cuccot, az meg úgy összehányta a 64 bites Windows-t, hogy azt hittem, újra kell rakni az egész rendszert. Aztán kiderült persze, hogy "csak" az összes USB portot barmolta el, de annyira ,hogy csökkentett módban sem működött sem az egér, sem a bill. Szerencsére találtam otthon egy régi PS2 átalakítót, így életre keltettem az egeret és levakartam ezt a libusb-s sz*rt
-
_ak_
addikt
válasz
norbesz74 #33344 üzenetére
Utána olvasva tényleg sok helyen írták, h gyors lett a 4.1betákkal, mint régen, de végülis inkább visszaraktam 3.1.3-at. Ki tudja, h mi lesz a JB-vel is, pedig amúgy szimpatikus volt ez a 4.0.1.
tankagogy: eleinte nem volt semmi baj az újjal sem, csak ahogy gyűltek a cuccok a telón, egyre akadósabbá vált.
Na mindegy, szerencsére a downgrade gyerekjáték volt, így most megint újra "hasít".
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
4.0 alatt Ti hogy oldjátok meg, hogy menjen az iBooks? Megvolt a downgrade 3.1.3-ra, de azt írja, hogy 3.2 kell hozzá, de ilyen verzió elvileg csak iPad-re jelent meg, legalábbis én nem találtam letölthető firmware-t és infót is csak nagyon keveset, de semmi biztosat, ami megerősítené, hogy van. Mindenhol, ahol fel vannak sorolva, a 3.1.3 után a 4.0 jön. Valami ötlet?
-
Tálydi
senior tag
sziasztok!
végülis oda jutotam,hogy már semmit nem értek
vissza olvastam egy csomót, olvasgattam google-n, de annyi féle módszert írnak 4->3.1.3 downgrade-ra...
Valaki el tudná mondani pontosan,hogyan kell, és milyen programo(ka)t kell hozzá letölteni?
OS4 pocsék 3g-n,de ezt is már többent említették. -
rolcsibácsi
őstag
én így csináltam és ennél egyszerűbb nincs sztem:
letöltesz egy gyári 3.1.3at és egy blackra1n-t.
utóbbit bemásolod a C:\program files\common files\apple\apple application support mappába.
én win7-tel és a legújabb itunessal csináltam.*shift + restore- betallózod a 3.1.3-at,
*végigmegy és a végén a 1015ös hibánál kilépsz ituneszból
*majd elindítod a blackra1n.exe-t az említett mappából, rányomsz a make it rain-re, ez kiveszi recoveryből (ami miatt kell ez hozzá amúgy) és tádáá kész is..(sok downgrade leírásban az van hogy a host file-t át kell írni meg mittudomén de azokat kihagytam és így is tökéletesen működik a módszer)
-
talamasca
senior tag
válasz
Everman #32801 üzenetére
Nagyrészt (más topicokban) egyetértek veled.
De hidd el, hogy itt komoly a probléma.
Mi tart vissza a downgradetől?
Az, hogy megismétlem: Nem engedi HIVATALOSAN az Apple.Eszem ágában sincs az iMacre visszahülyéskedni a régebbi iTunes-t, majd hibaüzenetektől eltekintve "visszaerőltetni" az OS-t 4.0.1-ről 3.1.3-ra...
Eleve fel sem ajánlja HIVATALOSAN az iTunes a restore-t 3.1.3-ra, hisz' a legfrissebbet használom.
Tudom, hogy mi lenne a módja, ha vissza akarnám ekecselni.De ne kelljen már ezzel kínlódnom, mint vásárló!
..."A gond egyébként az, hogy egyáltalán kiadták 3G-re ezt a frissítést, ha 2G-re, ami nagyjából ugyanaz a hardver nem adták ki, akkor erre sem kellett volna. Más gyártó sem ad rendszerfrissítést nem hogy 2-3 éves készülékekre, de 1 évesre sem.
Igaz, akkor meg éppen azért menne a siránkozás, hogy miért nincs 3G-re 4.0...."Ebben igazad van, de ha már kiadták, akkor az legyen "Apple minőség". Mert ez most nem az.
Egyébként meg az a dúrva, hogy a 2G-re nem engedik, szerintem.Miért is?
Ha már letiltod a csillivilli hátteret és MT-t, akkor milyen komoly erőforrászabalás is van az iOS 4-ben? Magyar nyelv? SMS számlálás? stb. Ez vicc...Itt szerintem mulasztás történt, mert mint pl. a Spotlight esetén is bennemaradtak az OSben olyan daemonok, amik tök feleslegesen eszik meg a RAM-t 3G-n, lévén, hogy nem használatosak.
Egyébként egyre válaszolj, légyszíves:
Mit tegyen most az a 3G felhasználó aki frissített?
(Legálisan, és nem opció az, hogy vegyen iPhone 4-t, mivel azt már megtenném én is, de nem lehet kapni)
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Everman #32801 üzenetére
szerinted van normalis modja a downgradenek amit az apple is elfogad? bla krain nelkul vagy a tobbi progi nelkul hogy teszel vissza regebbi rendszert?
ezt a 4.0-at siman csak elbasztak.. baratnom 3.1.3 as 3g-ke ezerszer gyorsabban tolt be mindent pedig tele van mindenfele jb-cuccokkal. csak a mappak miatt felesleges volt elcseszni az oreg telefont aminek semmi baja nem volt elotte..
amugy a win 7nek megmondtak hogy mi a rendszerigenye, 4.0 nal nemigazan lattam ilyet.. -
rolcsibácsi
őstag
te így csinálod?
minek előbb a 3.1.2, mérnem egyből a 3.1.3??? 2.x-re felesleges visszatérni..
3.1.3as jb-nél nincs egyszerűbb a korábbi fw-hez képest, de ha 4.0ról mész vissza akkor már van egy kis szivacs a downgradenél..
én a helyedben nem tenném fel a 4est..(kivéve ha télleg csak a magyar nyelv miatt kell neked JB,4.0 ban gyárilag van magyar, de rohadtul lassú lesz tőle a telefon, még ha jb-zel és telerakod mindennel akkor se olyan szar..) ha már késő akkor meg ajánlom vissza a 3.1.3at- annál nincs jobb 3g iphone-ra.. -
sssssan
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #31841 üzenetére
Semmi nem megy rá,se a 3.1.2 se a 3.1.3, downgradelni se akarok
Blackrain running után változatlan a kép
-
madgie
titán
Aha, csak nem lehet simán downgrade-elni 3.1.3-ra, az egyszeri user meg hadd ne tudja már, hogy a régebbi iTunes-szal, vagy 3rd party programmal kell buherálni DFU módban a kütyüjét, hogy újra gyors legyen, mindemellett nem minden beállítás/program/izé jön vissza, hiába backupolt bőszen. Röviden: fail.
-
-
hito
nagyúr
Ha valakit esetleg érdekel sikerült restore-olnom a 3GS-t (vissza a jövőbe...itt már egyszer szerdán jártam). Most a 3.1.3 => 3.1.2 downgrade-el próbálkozok, mert a 3.1.2-t lehet hacktiválni a 3-ast nem
-
DroneZ^
őstag
válasz
tikshow #31380 üzenetére
Magam sem tudom hogy most ez pontosan hogy. Felraktam a 9.1.1-es iTunest. Aztán a window/system32/drivers/hosts-ba beleirtam a gs.apple.com-ot és ha minden igaz, elé a cydia shsh ip-jét. elmentettem. DFU módból sikeresen ujraraktam a telót. Pedig egy ujboot-os 3GS.... Amúgy megfordult a fejemben hogy talán tudok így downgrade-elni, és akkor 3.1.2-re vissza és Custom független 3.1.3-ra megint fel. Mindenhol aztmondják hogy 3GS 3.1.3 ujbootosat nemlehet downgrade-elni, de hát elvileg amit most csináltam azt sem lehetne. Sejtem a SpiritJB hogy nagyjából mit csinálhat
-
manchester85
veterán
Samgar, le tudnád írni, hogy milyen leírás alapján downgrade-eltél 3.1.3-ra? Kezd baromira elegem lenni a 4.0-ból, lett egy használhatatlan 3G-m. Hogy teheti meg ezt az apple? Felfoghatatlan a számomra.
-
samgar
őstag
540.000 restore után sikerült downgradelnem 4.0ról 3.1.3ra. Soha többet 4.0
3G-n legalább is -
balazs0102
senior tag
valaki léci írja le hogy 3Gs-nél hogy lehet 3.1.3ra downgradelni mert faxom az új OS-be. Állandóan ki be kapcsolgatom itthon a wifit-mert ha alvó állapotba rakom akkor se kapcoslódik le az iOS4 és úgy szívja az akksit hogy az elképesztő.
Szóval ha valaki 3Gs-en downgrade-t t csinált már windows7 alatt vagy tudja hogy kell cisnálni írja már meg nekem privibe vagy ide (vagy linket ) léci. SSh ecid vagy miylen fájlok megvannak, lementettem őket....olvasgattam én már de ezt a host file létrehozást nem igazán értem.
-
Kommy
veterán
válasz
manchester85 #29809 üzenetére
3G-n semmi akadálya sincsen a downgrade-nek, letöltesz valahonnan egy 3.1.3-at és shift+restore-al felrakod rá.
-
manchester85
veterán
Na jó, azt hiszem, lesz egy eladó 3G-m. Nekem ennyi elég volt a 4.0-ból és a netezési élményből, amivel ez a készülék ezen a szoftveren elkápráztat. Semmilyen módja nincs, hogy downgrade-eljek 3.1.3-ra?
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #29662 üzenetére
Változatlanul nem működik, igazán fajin.
Tudom valahogy downgradelni ezt a szutykot 3.1.3-ra? Ez így nem vicces.
-
ildi6300
tag
Iphone 3g érdekes hiba..3.1.3 volt a t-s iphone-on..nem én raktam rá,nem tudom,milyen módon tették rá..És nem volt térerő,amikor megvettem,csak nagyon ritkán ..
Vissza downgrade-eltem 3.0-ra,rá is ment,jailbrake is sikerült.Azóta csak akkor talál hálózatot,ha a 3G be van kapcsolva..Ha kikapcsolom,eltűnik és no service..nagyon ritkán visszatalál a térerő,de csak egy-két vonalig max..játszottam ezzel és mindig visszajön a térerő,ha 3G bekapcs..Valakinek ötlete van esetleg?
Modem firmware: 05.12.01 -
ats123
csendes tag
Tudom itt nincs warez, nem is a hogyant kérdezem!
De a kérdésem csak annyi, hogy 3G fw 3.1.3 Baseband 05.12 (talán a legújabb) Modem firmware.
A Fuzzyband baseband downgrade elméletileg visszaállítható egy régebbi modem verzió.Ezt működik próbálta már valaki?
Leírással már találkoztam, de olyannal aki meg is próbálta még nem.Üdv
-
AirBundy1
tag
Ha a fórum szabályaiba ütközik, kérlek, töröljétek a hozzászólásomat:
Szerencsére nincs rá szükségem, de szerintetek tényleg lehet így downgradelni 3.1.3-ról 3.1.2-re? [link]
Én nem hiszek benne, pláne, hogy a végén nem mutatja a megvalósítást. Szerintem ez csak a 3.1.2 restore esetében megoldás. Kiváncsi vagyok, mit gondoltok. -
Kis Joe
senior tag
1 nap kimaradás....
Fejlemények:
szereztem egy iPod Touch-ot
3.1.3 volt rajta, de ugye azt nem lehet jb-ni. Sikerült a downgrade 3.1.2-re ugyhogy ha mégis valaki visszavágyik akkor lehet downgradelni.
Szerintem iPhone-on is megy ez. Tapasztalataim szerint os 3-on belül lehet downgradelni.
Ja és a touchot jóval könyebb szétbontani mint a szifont, de a wifije jóval jobb a szifonnak. -
AirBundy1
tag
válasz
rolcsibácsi #21959 üzenetére
Bocs a megkésett válaszért. Szerintem ugyanúgy nem tudod downgradelni a 3G-t sem, mert annak is frissül a baseband-je, de nem mernék rá megesküdni. A Rock-ot nem
használom, de még sehol nem olvastam, hogy az mentené az ECID-et. Mindenesetre ezek alapján, ha beviszed a szervizbe, jó eséllyel 3.1.3-as szofttal kapod vissza és egy ideig bukod a jb-et. -
Kis Joe
senior tag
válasz
Paarthurnax #21914 üzenetére
az jó lenne ha az lenne rá. Nem tudsz róla valamit hogy van-e?
AirBundy1: Nekem 3.1.2-ről sikerült downgradelni 3.0-ra, de nem tudom hogy 3.1.3-ról lehet-e
-
AirBundy1
tag
válasz
Csapi007 #21907 üzenetére
Lehet, hogy rosszul tudom, de szerintem a Saurik által mentett ECID SHSH arra jó, hogy ha az itunes az új szoft miatt nem enged restore-olni a régire, akkor vmilyen módon Saurik szervere aláírja azt, és mehet pl. a 3.1.2. DE ez sem megoldás tudtommal, ha vkinek már fent van a 3.1.3., mert downgradelni nem lehet így sem. Ha nem így van, cáfoljatok meg, mert ez sokaknak igen rossz hír.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest