Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcsi23

    veterán

    Látom, most aktuális. :D
    Gyors visszajelzés X-Lambo 0,2 mm üvegből készült fóliáról:
    Inkább fólia hatás, mert hajlik némileg, nem egy kemény üveglap - gondolom, a sok réteg miatt. A szélei lekerekítettek, bár mivel elég vékony, csak picit érezni. Egy hangyányit kisebb, mint a telefon üveglapja, pár tized mm az eltérés. Ettől viszont egyáltalán nem "éles" a telefon széle, jót tesz a tapintásnak.
    A fóliának van egy kis súlya, ugyan nem sok, de egyértelmüen nehezebb lett tőle a telefon. (Nap)fényben látszik, hogy árnyékot vetnek az élek, ez fekete telónál nem látszik szerintem.
    Érintésre szerintem érzékenyebb lett, mint előtte volt a kijelző, mintha a kisebb érintéseket jobban venné. Ezzel mondjuk eddig sem volt gond, de feltűnt, hogy mintha jobban reagálna, viszont az tuti, hogy rosszabb nem lett. Maga a fogdosása is teljesen olyan, mint az eredeti üveg. Nem lett rosszabb a kijelző képe sem, semmi különbséget nem tapasztalok.
    Home gomb látványra alig tűnik fel, érzésre azért "jócskán" mélyebbre került. Nem zavaró, nem is rossz, "lett helye" az ujjnak, de mindenképp megszokást igényel. Az ujjlenyomat olvasást viszont ezzel együtt sem befolyásolja.
    Koszolódás, zsírosodás elleni harcban a telefon sajátja is elég jó volt, talán egy fokkal ez most még jobb lett.
    Szifonstore-nál lett felrakva, a heti akció keretében. Majdnem tökéletes lett a pozíció, kb egy tized mm kellett volna a teljes középre helyezéshez. Az oldalakkal párhuzamos. 2-3 porszem sajnos került alá, a legkisebb fajtából, amiket csak kikapcsolt kijelzővel és közvetlen napfénynél lehet észrevenni, ráadásul csak úgy, hogy állandóan törölgeti közben az ember, mert mindig van friss rászálló porszem. Amúgy keresve sem lehet megtalálni, tökéletes a hatás. Jól jött a srác gyakorlata a felrakáshoz, én tuti megszívtam volna vele (ferde + porszemek, szöszök :D).
    Az akciósan felrakott fólia hátránya, hogy nincs hozzá díszdoboz, meg "kellékek", mivel oem kerül felrakásra. Ezt mindenki döntse el maga, mennyire éri meg.
    Fentieket összesítve, elégedett vagyok.

    ...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

Új hozzászólás Aktív témák