Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Xero #32649 üzenetére

    Node azért "szenvedjen" valaki (feltételezve, hogy nem sajnálja az 5-ösre a pénzt) 4S -el, mert fél év múlva jön az 5S ? :DD
    Igaz nálam 1év is nagy szó az utóbbi 3-4 évben (mindegy IOS, vagy android...wp is volt, de most nem érdekel), ha kihúzza addig egy készülék, és átlagban csak pár hónapig vannak meg, de ha 2-3 évente váltanék, és most akarnék iphone-t akkor is 5-öst venném.
    Mindenkinek más jön be ;)

    trickyy alap kérdésére meg helyében a 4S-t venném 1-2 évre, csak boltiakkal (más is kifejtette) vigyázni kell, ráadásul mivel nem garis dupla rizikó (azt már nem is ecsetelem milyen "szépen" összeraknak kibelezett más telókból egyet, és milyen függetlenjeik vannak).
    Visszatérve az 1-2 évre ezen időszakon belül sima 4-es egyszer csak már nem lesz támogatott a legújabb verziójú oprendszerrel, míg 4S még igen, ráadásul elég jelentős szerintem a különbség most is sebességben, kamerában a kettő között ami most 20ezret megér....bár boltban (sufni gsm) nem vásárolnék.

    (#32651) manchester85:
    szolgáltatóikat több okból nem kedvelem ...baromi lassú a garanciális ügyintézés, ha másik szolgáltató kártyájával szeretném használni (vagy akinek odaadom mást használ) azt nem lehet ..és még nem is sokkal olcsóbb mint a független...de ez is olyan dolog kinek mi jön be, hogyan használja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák