Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Benőke

    őstag

    Sziasztok.
    Kb ezer éve (na jó nem teljesen) használtam iPhone -t. (6s -t használtam nem emlékszem mikor, de jó sokat, és 13 Minit egy rövid ideig egy sim -el. 13 minit imádtam...)
    Androidból vissza szeretnék jönni. Viszont az üzemidő nekem elég fontos. Sok minden van a telefonon és 2 sim is. Egyiknek eSIM nek kell lennie amitől feláll a hátamon a szőr, nem nagyon szeretem de üsse kő.

    Viszont a plusz nekem nagy, de nem tudom mennyire bírják dual sim -el a normál méretűek. Határ mellett lakom, olyannyira hogy ha akarom fixen beállítom a határ túloldalán lévő hálózatot, és elég stabil. Szóval előfordulhat napközben hálózat váltás a lakásban mozogva is, ill vissza. Nem tudom almás telefonok is csinálják vagy csak bizonyos droidokra jellemző ez. Samsung ebből a szempontból nagyon jó, mert nem ugrál. Ha fogja a hálózatot nem vált pár százalékkal erősebb hálózatra. Fixen kiválasztani sem jó dolog mert járok át a határon, akkor meg kell :D Ja igen komplikált.
    Kisebb készülékben (normál) gondolkodom, de akkor már talán pro (csak a CPU miatt, többi extra fícsör nem érdekel), de ha az üzemidő változó akkor inkább a simából a plus. Nyilván tudom hogy a Plus/max al nagyobb lesz az üzemidő, de nagyon nem vágyom ezekre a tepsikre. Most ilyen van de csak kényszerből...

    Aki dual sim ként használja attól szívesen olvasnék pár szót az üzemidőről.
    Játék nem érdekel. Sima hétköznapi használat lesz plusz céges fiók jó alaposan megterhelve a szokásos MS vackokkal slack miegymás.
    Erősen gondolkodom hogy 14/15 Pro vagy 14/15 Plus. Nagyobb méret csak az üzemidő miatt ötlött a fejembe ha a normál méretűek határesetek.

Új hozzászólás Aktív témák