Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KillerATi

    tag

    válasz Fritz Teufel #280482 üzenetére

    Én eddig két telefont adtam el nekik, vegyesek az érzelmek. Egy iPhone 13-at, amin kicsit látszott a használat, az újszerűtől egyel rosszabb kategóriába raktam, mikor oda ért küldtek e-mailt hogy ez újszerű, és több pénzt adtak érte mint azt előzőleg ígérték.
    Egy iPhone 13 Prot, ami ténylegesen újszerű volt, mikrokarc mentes, ezt is jelöltem be, de mikor oda ért szerintük nem volt újszerű, csak nagyon jó :U Úgyhogy valamivel kevesebbet adtak érte.
    Én úgy tudom, azért amikor ők adnak el telefont, néha kicsit szabad szelleműen kezelik az újszerű és a nagyon jó állapotot. Román cég egyébként, oda is megy ki a telefon, és tudtommal onnan is jön, de ténylegesen 1-2 nap alatt lezajlik minden.
    Nekem ami miatt kicsit gyanúsak, az az hogy simán szó nélkül megvették a szolgáltatós telefont(ami persze független) és valószínűleg már el is adták valakinek, viszont ha én nem fizettem volna már ki, és nem is fizetném, simán le lehetne tiltani. És ugye a telefon előéletéről nem tudsz meg tőlük semmi infót, sima fehér dobozba jön, utángyártott de új tartozékokkal. Nyilván ha ilyen van, biztos cserélik a telefont, de azért na. Meg ugye az akksi %-ról se kapsz infót csak hogy minimum valamennyi %. Ehhez mérten szerintem nem adják túl olcsón a telefonokat.

Új hozzászólás Aktív témák