Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    Biztosan mindenkinek a könyökén jön már ki a tok téma de szeretnék kérdezni három dolgot.

    3 tok között gondolkodom:

    1. Incipio duo magsafe 35€ [link] eddig is ilyen tagjaim voltak két telefonon és nagyon jó minőség, 2 részből álló szilikontok. Belül kemény műanyag kívül gumiszerű.
    2. Apple szilikon tok 55€ belül puha kívül gumi, magsafe
    3. Ornarto szilikon tok 13€ [link] belül puha kívül gumis, nem magsafe kompatibilis de elvileg lehet tölteni vezetékmentesen

    Kérdések:

    1. Ezek az utángyártott magsafe megoldások megbízhatóak és nem tesznek kárt a telefonban? Feltételezem már a kérdés önmagában is eléggé ostoba de valahogy idegenkedem mindig a külső megoldásoktól ezért nem vettem például iPad hez sem se mágneses tokot mert olvastam róla hogy tönkreteheti a kijelzőt voltak is erről képek valahol az amazonon.

    2. iPhone 13 Pro fényes acélkeret amennyire karcolódik egy műanyag tokban? Mert akkor inkább szívesebben vennék olyan puhát ami bársonyszerű és biztosan nem karcolódik benne.

    3. Az Apple eredeti szilikon tok illetve utángyártott szilikontokok között tényleg leginkább a márkát kell csak megfizetni vagy van biztonsági szempontból valamilyen jobb kialakítása az Apple eredeti toknak a magsafe-en kívül? Őszintén szólva jobban tetszik apple logo nélkül és jelentősen olcsóbb de szívesen adok többet érte ha van értelme.

    Legszívesebben az incipio tokot választanám mert azzal már van két telefon esetén is tapasztalatom és jól működik, csak ebben ugye van mágnes és nem tudom hogy nem károsítja a telefont. Illetve ha tényleg megkarcolhatja akkor inkább mégis a puha plüss belső mellett döntenék és bár az annyira nem véd esésektől de jobban odafigyelek rá. Ebben az esetben inkább a gyári Apple tok mellett döntenék de ha nem ad annyi többletértéket akkor megfelel e a másik utángyártott változat is.

    Köszi szépen ha van segítő véleményetek. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák