Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Ben-

    veterán

    válasz TechN7ne #143273 üzenetére

    hát bocs, de ezen most felnevettem.. :DDD Egyrészt mióta számít hibának/gondnak/hátránynak a kis kijelző? :U Ha valakinek az a méret megfelel, akkor rendben van - nekem is teljesen jó. Érdekes, amíg a Samsung nem ment el 6"-os tepsifon méretig és nem mentek utánuk az idétlen gyártók (köztük sajnos az Apple is), addig szuper volt a 4" is...
    Másrészt: az nem igaz, hogy kimozdul a jobb felső sarok a helyéről, nálam pl. a bal felső sarok vacakolt, de az se kimozdult, hanem kézzel benyomható volt... De a telefon sarkát nem kell nyomkodni.
    3.: a home gomb nem instabil, inkább ellenkezőleg: túlságosan stabil és kemény. A lezáró és a hangerő állító gombok szoktak lötyögni - de kifogható olyan modell, ahol nem olyan zavaró.
    Összefoglalva: nekem is kissé elegem lett az SE-ből, de azért amit most írtál, az ebben a formában nem igaz.

    DaWe94: Azé', ha jó alaposan megnézed a kameráját, biztosan találsz ott valamennyi port.... ;] és ha még alaposabban megnézed a kijelzőt, láthatsz a felső sávban egy kis sárgulást is ;) (kb. minden szifonon van)

    szupersanyi: „És itt mindenki elégedett az SE-vel, akinek az van? Nincs semmilyen nagyobb hibája, hátránya?”

    Van aki elégedett, van aki nem. Ha nem vagy túl maximalista és szemet hunysz néhány dolog felett, akkor megveheted nyugodtan. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák