Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • buvartacsko

    addikt

    válasz Noxy #129763 üzenetére

    ha nem érted amit beszélek, minek szólsz bele? leejtettem 1x az i5-t, és a jobb felső sarkánál ugye lett egy horpadás. a telefon ezen részén van a kamera, ami egyébként már előtte elkezdett porosodni (sima számos iPhone beta teszt.... ez ugyebár típus hiba az i5-nél) akkor úgy voltam vele, hogy garis, én nem fogom szétszedni, és a képeken már nagyon meglátszott a dolog. ezeken felül pixel hibás volt a kijelző, leadtam szervízbe és a jobb felső horpadás miatt megvonták a garanciát, összefüggésbe hozták a kamera problémával (amiről később kiderült számomra, hogy viszonylag elég egyszerű kitakarítani a lencsét)

    "rájuk borítottam az asztalt" ... kicserélték végül a telefont, de a garanciát megvonták MECHANIKAI hibára hivatkozva. (telemax+vodafone köszi...) mindezt azért mert a telefon jobb felső sarka megsérült, de a hibákhoz amik miatt leadtam a telefont semmi köze nem volt, főleg nem nevezném mechanikai hibának.

    tudom, gyökér magyar vagyok, leadom egy szar pixel hiba miatt, illetve a foltos kamera is ugyan mit számít, utólag fotosoppal kijavíthattam volna meg amúgyis mit képzelek magamról (200+ ezres telefonról beszélünk plz)

    mindezek után döntöttem el hogy sima számos béta telefont nem veszek többet, csak s verziót. (persze a 6s-el is megszoptam, kifogtam egy recsegős hangszórós modellt, de időm nincsen leadni több hétre hogy kicseréljék emiatt, kockáztatni meg végképp nem akarok mert ez sehol nem recseg ropog) illetve ahogy kivettem a dobozból, 10 perc múlva minőségi Spigen tokba került + kijelző fólia. több mint 3 hónapos a készülék, és így teljesen karcmentes. (lehet bizonygatni hogy fólia nélkül is karcmentes a telefon egyeseknek, csak ettől még nem lesz igaz, tele van mikro karcokkal az összes ilyen telefon, csak megfelelő fény kell és dőlésszög aztán látszani fognak)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák