Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • timche

    csendes tag

    Sziasztok!
    Új vagyok és még csak nem is hozzáértő.
    Biztos volt már ez a téma, de ne haragudjatok, nem tudok mindent végignézni.
    Próbálom konyhanyelven leírni a gondom.
    Vodás e220-asunk van, majd egy éve használtuk laptopon, amivel beszerzéskor nem tudtuk összehangolni, akkor egy ismerős elvitte laptopostól-modemestől és gőzöm sincs mit csinált vele, de működött.
    Egy hónapja összeraktunk egy gépet Apukáméknak, és nagy örömmel vittük a modemet. Néhány nap működés után - ami alatt már előfordult, hogy telefonáltak, hogy "nem megy a net, húzd le a modemet, dugd vissza, működik, ok" teljesen meghótta magát, ami azt jelenti hogy a vmc programot ledobta tálcára és semmit sem csinált. Xp van a gépen, nem tudom, melyik változat.
    Próbáltunk mindent, újraraktuk, raktunk Vistát, aztán vissza az xp-t, vmc progi eltávolítás, újratelepítés, semmi. Elvittük a szervízbe, csináltak egy szoftverfrisst. Közben a laptopon működött. Próbáltam elvinni a laptopon lévő progit, eredmény nulla. Az viszont egyszer megtörtént, hogy a laptopon nem a rajta lévő progit indítottam el, hanem a modemen lévőt, és ugyanúgy meghalt, mint a pcn, de újraindítás után ment. Töltöttem a Voda honlapról e220 firmwaret, le is futtattam (bár sokadjára sikerült, mert olyan is volt, hogy azt mondta a gép, hogy nincs modem csatl.), a vmclite update nem indult, az nem lett frissítve (minek is?).
    Ma visszavittem a Vodához, kaptam egy cseremodemet, és eleinte még voltak eredmények, aztán dettó. Írt olyat, hogy az eszközt nem lehet leállítani (ezt olyankor is, mikor rá se volt dugva), meg olyat, hogy le van tiltva. Volt olyan, hogy 4 Vodafone mappát kreált a Program filesba, akkor futott, egyet lehajított a tálcára, de egy másik elindult. A végeredmény nulla.
    Van ötletetek?
    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák