Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bbgabor2

    csendes tag

    Sziasztok! Segítségeteket kérném Pannonos E220 sebességnöveléséhez.

    Még akkor vettem a modemet a Pannontól, amikor elindították az első értékesítést M.o-on, és már a kezdetektől fogva csak szívtam vele. Anno egy jó régi gépen XP alatt használtam az eredeti kábellel a gépre dugva. Állandóan bontotta a kapcsolatot. Én is rájöttem a lehúzom/rádugom trükkre, de aztán már ez sem segített. Visszavittem a Pannonhoz, ahol a szervíz értékelése szerint minden nagyon fasza. Ekkor bedurrant az agyam és írtam a vevőszolgálatnak, hogy bontom a szerződést, mire ajánlottak egy ingyenes SIM cserét, ami meg is oldotta kb 2 hétre a problémát.

    Később rendre kivettem a SIMet és megsimogattam egy kicsit az érintkezőit, amitől pár napig képes volt legalább a mailezéshez életben maradni. Egy hónapja végképp meghalt az egész és vettem egy DELL Inspiron 1525 M-et Vistával (+ SP1).

    Nem volt egyszerű a Vistának megmutatni a modemet, főleg a Composit eszközzel szenvedett sokat. Szerencsére a drivereket még XP alatt lehúztam róla és így sikerült beüzemelni a modemet. Azóta olyan stabil, mint az állat!!! SOHA nem bontott még le. Viszont rohadt lassú. Pesten a József A lakótelepen (IX. ker) csak GPRS van, otthon Egerben "2-3 csíkos" stabil 3G. GPRS-en kb 20-25 KB/mp-t tud, otthon meg a 3G-n 125 KB/mp volt a max.

    Légyszi segítsetek, hogy hogyan tudnám valahogy gyorsítani az egészet, mert ez így kurva lassú, még ha mindig stabil is. köszi előre is: bbgábor

Új hozzászólás Aktív témák