Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz #92251648 #97448 üzenetére

    Nem tartom jónak a PC-m, egy alap HP Elitebook, Foobar-ral használom USB kimeneten. udom, hogy van különbség pc és pc között, programok, oprendszerek között is, ezért keresem majd a PC helyett az utódot (többek között a Luxor PC-ről is hallottam nagyon jókat, szűkszavúan annyit mondtak róla, hogy húúú...nagyon jó...s mindezt olyan mondta, aki sokmindent hallott már). A hsz-em nem erről szólt, hanem arról, hogy a kérdező, aki szintén alap, általánosan alap, nem audio pc-t, nem kiemelten jó hangkártyával hallgatja szintén Foobar-ral a zenét, ahogy én is, és nálam nincs olyan mértékű a tompaság, élettelenség, ahogy ő a sajátjával tapasztalta, erre irtam, amit, rávilágitva, hogy attól, mert pc-t hallgat, még nem szabad ilyen mértékben rossznak lennie a kapott végeredménynek. Azóta kiderült pár dolog, pl jackkimeneten hallgatja a zenét, ami eleve hiba....s még nem tudni a többit. Jack kimeneten nálam is tompa, térnélküli, össze esett a produktum.
    Van dolgom bőven, köszönöm az észrevételt, lesznek is lépések, a kérdezőnek viszont egy alapszintet kell most megütnie :)
    dgyuri0123 : Ha a Zu jobb, akkor azt szeretném meghallgatni (azt is), éljen a maximalizmus :) ))
    Komolyra forditva: igyekszem meghallgatni majd mindkettőt a rendszeremben, kérdéses, melyik fog jobban bevállni a többi jelölt mellett :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák