Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frogged

    aktív tag

    válasz AMDFan #87820 üzenetére

    Igazából olvasgattam jó pár magyar DiY hangfal építő topikját mielőtt rá szántam magam hogy csináltatom a hangfalakat.
    Azt tapasztaltam hogy nem szeretnek nagyot mondani vagy konkrét típusokat említeni hogy ezt a bolti cuccot lenyomja pedig 2* anyiba kerül.
    Abban meg szoktak egyezni a vélemények hogy ujonan boltból jóval magasabb áron lehetne az adott hangot kapni.
    Mert mint minden műszaki cikknél itt is kb a bolti árának a 10%-a az anyag költség DiY-be meg jó esélyel több mint a fele.

    A hangfalaim Fapaci készítette ő hallot pár dolgot ő tudná mihez hasonlítani bár saját portékát dícsérni ugye nem biztos hogy szeretne, én sem akarok áradozni és nem is hallotam sok mindent a drágább dobozok közűl, annyit tudok hogy elégedett vagyok és marad a kicsike.
    Mivel csak a hangszorók voltak 170K körül ezért feltételezem 7 szám jegyű összeg lenne boltban és nem is valószínű hogy 1-esel kezdődne én pedig sajnos annyit nem tudtam száni rá ezért volt opció hogy vagy DIY vagy használt piac.
    Tudom az alap anyag nem minden de van ithon jópár komoly szaki akinél a szakértelem is meg van 1 jó dobozhoz én bátorítanék mindenkit hogy ha több 100K-t költene 1 dobozra akkor vegye ezt a lehetőséget is számításba.
    Vanak tervrajzok mérési képek de nem szeretném a topicot terhelni privátban szívesen küldök ha érdekel.
    Nem azért írtam hogy reklámozam a dobozom mert nyílván van enél is jobb még lehet árérték arányban is.
    Hanem mert úgy gondolom érdemes felhívni az emberek figyelmét hogy ebbe az irányba is érdemes nézelődni ha az anyagiak behatárolják őket.

Új hozzászólás Aktív témák