Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    Sziasztok!

    A fenti képen látható helyre kéne nekem valami hangfal megoldás. Mint látható semmi hely nincs frontsugárzónak vagy mélynyomónak a földön, és van egy olyan további nehezítő körülmény, hogy az iker fiaim mindent szétszednek és tönkretesznek amit elérnek. Jelenleg van egy régebbi 5.1-es Kenwood KRF-V4060D erősítőm optikai kábellel a TV-re kötve és egy AKG fejhallgatóm, de néha szeretnék nemcsak ezzel TV-t nézni/zenét hallgatni. Van egy Kenwood HT3200 hangfalszettem, ennek a két front sugárzóját tudnám használni mondjuk a szerkények tetején, de ehhez mindenképp kell mélynyomó, anélkül semmi hangjuk nincs.

    A következőkön gondolkodtam:

    - 2db polcsugárzót venni, a felső szekrények tetejére. (kérdés mennyi lenne egy olyan pár ami rendes mélyeket is tud, és nem lenne-e rossz a hangjuk olyan magasan TV-hez?)

    - A kenwood frontjaimat fel ugyanide, és venni hozzájuk egy mélynyomót. De azt meg hova tudnám elhelyezni vajon? Gondolom a szekrény tetején nem lenne az igazi a hangzása.. :( :F

    - Beépített mélynyomós soundbar, pl. Yamaha YAS-306 a TV alá a falra rögzítve (ezt hallottam élőben, igaz zenére kevés a mély, de filmezéshez elég lenne..)

    Melyik verziót ajánlanátok, és melyiknek mi lehet a hátulütője szerintetek? Minden javaslatot / típusötletet köszönök! :R

Új hozzászólás Aktív témák