Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frogged

    aktív tag

    válasz fehér_ember #82745 üzenetére

    Az akusztikai cikkek alapján elötte átrendeztem a kis 10M2-es szobát ahogy kb jónak gondoltam, Paci a helyszínen nyugtázta hogy minden jó helyen volt mind a 4 db bútor:)
    Szivacsokat tettem a hangfalak mögötti és vele szembeni falra ezzel oké lett a magas és közép, de mellete a mély a kioltások miatt kevés volt de legalább koszos elmosódott.

    Paci tanácsára szélessávu elnyelő panelek mentek a hangfalak mögötti falra, a hallgatási pozíció felett és melette 2 oldalt meg a szembe falra meg persze a szivacsok eltüntek szinte mind.
    A sarkok közelében 90kg/M3as közet gyapotok a többi 50kg/M3-as illetve a tető panelek 70kg/m3-asok.
    A mélyek óriásit javultak , teltek feszesek lettek jobb a térérzet az egész szebben szól 170ből kijött az egész ha nem csináltatok pár fényképes dísz panelt akkor 150ből is meg állt volna.
    Egy filléres 120K-s hangfalam van csak jelenleg de úgy voltam hogy előkészítem a terepet egy komolyabb cucnak ezt egyszer kell rendbe tenni.

    Az igaz hogy a 01-02seces utozengés nem zenehallgató szobákban ajánlott hanem studiókban , mérések a hallgatási pozícóban készűltek ami alig 1m-re van a hangfalaktól ezért ennyire alacsonyak az utózengések.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák