Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #32361984

    törölt tag

    Gyári jumpert kivettem. Hangfali oldalon 5centisre blankoltam a kábeleket és átfűztem mindkét csatlakozón.
    Itt a pozitív jelet apró nyilakkal jelölik amiről utólag ugrott be az itteni, régebbi hozzászólások alapján, lehet irányt is jelöl. :U
    Kicsit szkeptikus voltam, hogy a rendszerem képes bármilyen különbséget is megmutatni egy 200 és egy 1500ft/m es kábel között. Ennek ellenére első bekapcsoláskor valami olyat vártam, hogy most le fog esni az állam, de ez elmaradt. Már majdnem elkezdtem az anyázást, hogy egy napot dolgoztam a semmiért és akkor még ott van a belden is. De pár perc múlva kezdett kisimulni a kép és elkezdtem észrevenni az apró változásokat ami összességében nem is volt olyan kicsi, mert mindenhol javult a rendszer. A legszembetűnőbb változás a közepeken történt. Végre megjött a bowerses dinamika no még nem teljesen, de majd a leendő dac befejezi a munkát. A mélyekkel eddig sem volt gond néha még túl sok is, de most tisztább, feszesebb lett.
    Szerintem a tér is szélesedett mert az egész mint ha közelebb jött volna.
    Ezek után kíváncsian várom a belden megérkezését.

    No meg egy kis segítség azoknak akiknek nem maradt zsé hangfalálványra. Páronként 30kg ez a remekbeszabott oszlopzsalu ahol a durva kövek érintkezését 2cm es nikecel hivatott csillapítani. A kivitelezés elég kezdetleges biztos lehetne még agyalni mindenféle variáción, akár betonnal vagy homokkal feltölteni ami még vagy 20 kiloval növelné a darabonkénti súlyt. Szerintem a nagy mélyeket amit néha még soknak is érzek, ezeknek a kockáknak köszönhetem. De a legnagyobb előnye az ára. Kőkemény 2000ft.

Új hozzászólás Aktív témák