Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    Sziasztok!

    Végül összeállt a rendszer, bár egy másik DAC-cal. A Moment készülőben van, elvileg a kettőt kipróbálom egymás mellett.
    Tápkábel ebben a hónapban nem lesz, de tervben van az is. Illetve egy HIVOX Alces zajszűrő foglalat, mert az erősítőnek van egy enyhe búgása, ami abszolút nem zavaró zenehallgatás közben, de na...van. :D

    Köszönöm mindenkinek a segítséget, próbáltam pár divatossá varázsolt képet készíteni. :DDD

    Vannak nagy hiányosságok, főként a helyhiány. Ettől függetlenül még van olyan amit lehet orvosolni. Mondjuk a csupasz falak. Tudom. Idővel. ;)

    Pár kérdésem azért lenne.
    -Az erősítőn melyik bemenetet használjam? CD, vagy AUX?
    -A DAC (Audio-Gd NFB 11 (2015) DAC) tele van gombokkal. :D Melyiket mire kell állítanom? (Raspberry PI + Hifiberry Digi+ Pro a forrás, szerverről vételezve az anyagot. PI + DAC digit koax-szal összekötve.)
    Nyilván el kellett volna olvasnom a használatit, de sajna nem volt időm rá, illetve, lehet hogy akkor sem lettem volna okosabb. A ti magyarázataitok pedig már tapasztalatokon alapulhatnak. :R
    A HP gondolom a headphone, mi a Variable és a Fixed? Most azt hiszem Fixedre van állítva, amúgy nem is szólna. Gondolom akkor ez a kimenet. A hátulján is van egy gomb, azon azt állítom, hogy a bemenet optikai vagy koaxiális igaz? Aztán mi az a Gain? Mit nyerek vele? Az inputot értem. A potmétert mire érdemes állítani?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák