Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nebulo5

    senior tag

    Előre is elnézést, nem célzó szándékkal teszem közzé a lentebbi ollózást! Egy másik fórumon olvastam, de ide is nagyon ideillik! Jó szórakozást hozzá! (ha mégis valaki megtalálva érezné magát, reménykedhetek vajon, hogy okul - bölcsebbé válik?...)

    "Január 1. Unatkozom. hifista akarok lenni! Semmi bajom a music centerem hangjával, de az tutira nem HiFi. Több magas, közép és mély hang kellene. Havernál tök állatul szól a házimozi cucca.

    Január 6. Láttam a MM-ban egy gyönyörű Sonyt 60 ezerért. 5x300W-os! Nem tudom, ez mit jelent, de ez már biztosan HiFi. Az eladó szerint ez a legjobb erősítő és most akciós is. Megkérdeztem a HiFi fórumon. Két hülye azt mondta, vegyek inkább valami használtat, de szerintem ezek nem jó hifisták. Engem nem vágnak át! Naná, hogy nem veszek használt cuccot!

    Január 8. Megvettem a Sonyt. Az eladó szerint ez a legjobb vétel most. Most már hifista vagyok. Tök szépen világít a sötétben, éjszaka az ágyból néztem, imádom. A hangja is jó, bár nem is tudom... Mindegy, ez tutira HiFi, majd megszokom.

    Január 9. Elújságoltam a fórumon, feltettem 7 fotót. Öten gratuláltak (ezek hifisták), ketten lehülyéztek (ezek nem hifisták). Mindegy, én hifista vagyok.

    Január 26. Néhány napja hallgatom. Havertól kértem tesztlemezt is. Fura zenék vannak rajta, de ilyen a HiFi. Kicsit talán lehetne több a magason a mély. A francba! Lehet, hogy a Yamahát kellett volna megvennem 100 ezerért? Az mégiscsak 5 kilóval nehezebb!

    Február 12. Megkérdeztem a HiFi fórumon. Azt mondták, az is gagyi, de szerintem ezek nem jó hifisták. Megint valami ismeretlen használt cuccot ajánlgattak, de szerintem csak át akarnak vágni. Nem hagyom magam, hifista vagyok.

    Február 13. Megvettem a Yamahát, már nem kérdeztem az eladót. Az előzőt megkapta a fater a garázsba. Most már tényleg hifista vagyok. Tök állat a távvezérlője, imádom. A hangja is klassz, bár nem is tudom... Mindegy, ez már tutira HiFi, majd megszokom.

    Február 17. Elújságoltam a fórumon, feltettem 24 fotót. Öten gratuláltak (ezek hifisták), ketten fintorogtak (ezek nem hifisták). Nem érdekel!

    Március 3. Kicsit talán lehetne több a mélyen a magas. A francba! Lehet, hogy a HK-t kellett volna megvennem? Az mégiscsak 12x800 Wattos! (Tudnám, ez mit jelent...)

    Március 5. Megkérdeztem a HiFi fórumon. Azt mondták, az is gagyi, de szerintem ezek nem jó hifisták.

    Március 9. Megvettem a HK-t 150 ezerért. Nem volt raktáron, rendelni kellett. Az eladók furán sugdolóztak a hátam mögött, de tojtam rá. Nagyon tuti a cucc, minden gombnyomásra pittyen egyet, imádom. A hangja is klassz, bár nem is tudom... Mindegy, ez már High End cucc. Az előző gagyit megkapta a muter a konyhába.

    Március 12. Elújságoltam a fórumon, de nem tettem fel fotót. Öten gratuláltak (ezek biztosan hifisták), ketten morogtak (ezek biztosan nem hifisták), de már nem érdekel.

    Március 27. Hallgatom 2 hete. Kicsit talán lehetne több a dinamika. Havernál több van. Mindegy, biztosan rosszul hallom.

    Április 18. Sokat fórumozok mostanában, szeretek tanácsot adni a kezdőknek. Mindenkinek azt írtam, vegyenek ilyen erősítőt ők is, mert ez a tuti! Én tudom, hiszen ez már a 3. erősítőm!

    Május 4. Ma voltam haver haverjánál, aki öreg hifista. Fura cuccok vannak nála. Egyik nevéről sem hallottam még és bazi randán néznek ki. Nem is tetszett a hang, kevés volt a magas, meg a mély is. Ez nem hifista, hanem süket.

    Május 27. Megint voltunk haver haverjánál. Beszélgettünk a zenéről, hangzásról. Elmesélte, milyen cuccai voltak korábban. Nem semmi lista! Egyre jobban tetszik a hang nála. Utána rossz volt itthon zenét hallgatni, valahogy torz és unalmas az egész.

    Június 4. Azt hiszem, eladom a cuccot. Nem tetszik. Az az 5 hülye fórumozó miért mondta, hogy ez jó?

    Június 21. Eladtam féláron. Már nem akarok hifista lenni, csak kellene valami itthonra zenehallgatáshoz.

    Június 28. Az öreg hifis ajánlott valami angol erősítőt, amit a haverja árul 30 ezerért. Kölcsönkértem, hazahoztam, bekötöttem. Elsőre furcsa volt a hangja, de egyre jobban tetszik. Nem értem, miért, hiszen csak 20 Wattos és 7 kiló, de élvezem.

    Július 3. Megvettem a régi erősítőt. Csúnyácska, de nem zavar. Nagyon jól szólnak rajta a régi zenéim is, amiket valamiért évek óta nem hallgattam.

    Július 27. Mostanában sokkal több zenét hallgatok itthon. Néha még felmegyek a fórumra olvasgatni. Sok kezdő minden sz@rt megvesz, aztán osztják az észt egymásnak. Néha beírom, hogy ne költsék a pénzt csicsás cuccokra meghallgatás nélkül, de nem hallgatnak rám. Hülye hifisták!"

    Üdv: nebulo

Új hozzászólás Aktív témák