Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz #28752640 #78526 üzenetére

    Meglep, hogy jellemzően negatív hozzászólásokkal találkoztál a Bowersekről, mert azok inkább népszerűek. Ha nem is feltétlenül ár-érték aránnyal tüntetnek, de magas technológiai alátámasztottságú jóhangú dobozaikat általában elismerik az egyszeri népek is, nem csak a szakújságírók.

    "...you tubeon hallottam csak. Az az érdekes, hogy amíg a Bowersek videói közel azonos hangképpel szólnak, addig az ls50nél már szinte ahány feltöltő annyi hangkép."

    Isten őrizz, hogy Youtube-on hallott "hangképekből" bármiféle következtetéseket vonjon le az ember, ezt te se tedd. Mindazonáltal az élményed kb. azt támasztja alá, amit mondtam, hogy a Bowersnek van markáns saját karaktere, bármely rendszerben megmutatja a saját hangját, a KEF pedig nagymértékben az előtte levő elektronikákat engedi át magán, az elektronikák hangját mutatja szinte kizárólag.

    "Nagy nehezen meggyőztem, hogy szellősre csináljuk a nappalit, majd beállítanék 2 nagy fadobozzal. (szerinte)"

    Egy állódoboz alapból nem foglal el semmivel se több helyet, semmivel se robosztusabb bútor eleve, mint egy állványos doboz állványon. Állódoboznak nem eleve kisebb a feleségtűrő kvóciense, mint állványosnak, sőt, állódoboz körül könnyebb, biztonságosabb takarítani. Úgyhogy családi alapú gondolatok ne riasszanak el eleve az állódoboztól, ráadásul vannak köztük egészen filigránok is, amelyek tényleg csak annyi helyet foglalnak, mint egy állványos. Az talán erősebb szempont, hogy panelházban laksz, és a panelnek tényleg nagyon alacsony az állódoboztűrő képessége. Ehhez azonban az is egy szempont, hogy mivel úgyis halkan kell hallgatni a panel miatt, annál fontosabb, hogy a rendszer hangjának eleve meglegyen a súlya, hogy alacsony hangerőn is lehessen viszonylagos teste a hangnak. Szóval itt pro és kontra okok miatt az állódoboznak legalább annyi előnye van panelszempontból, mint hátránya. Nem muszáj kisdobozt venned, ezt fontold meg.

Új hozzászólás Aktív témák