Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Perzeusz

    tag

    filozófia on
    A házimozisták/hifisták 2 csoportra oszthatóak. Az első: akik szinte sohasem cserélgetik a cuccaikat. Ha megvesznek valamit -akkor az szólhat bárhogyan- megtartják, mert az arra lett véve.
    A második: folyamatosan változtatnak lehetőleg minél több komponensen. A rendszer hibáit, gyengeségeit keresik (és általában megtalálják).
    Az első csoportnál azon áll, vagy bukik a dolog, hogy megfelelő komponensek lettek-e összeválogatva. Itt nagyon fontos a kérdezősködés és a körültekintő választás. Mert össze nem illő, illetve más kategóriájú darabokból álló lánc az nem túl jó. A második csoport tagjainál sokkal kevesebb a rizikó, mert, ha valami nem tetszik, akkor azt lecserélik. Viszont ez több pénzbe is kerül.
    A fórum olvasása egyfajta katalizátor szerepét tölti be, hogy az első csoportosból a másodikba tartozzon valaki. Viszont egy bizonyos szint elérésekor a cserélgetés egyre csökken, sőt előbb-utóbb leáll. Aki ebbe a fázisba kerül -annak ellenére, hogy már nem cserélget- mégsem válik az első csoport tagjává, hiszen ezt az állapotot egy masszív próbálgatás előzte meg. Akkor ezt nevezhetjük Nirvánának? :)
    Ja, és az még tovább árnyalja a képet, hogy előre senki nem tudja magáról, hova tartozik. Az majd idővel elválik.
    Amiért írtam: Kiskokó, ha a végleges hangfalaidat keresed a végleges(?) Vincent mellé, akkor szerintem még nézzél, hallgassál meg többet. Nyugodtan kérdezhetsz bármennyit :) Ha viszont szeretnél már elindulni valahogyan, akkor vedd meg valamelyik kinézettet. Biztos vagyok benne, hogy tetszene a hangjuk. (music center után pláne)
    filozófia off

    2 db WD Red 2TB eladó

Új hozzászólás Aktív témák