Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz Polllen #73631 üzenetére

    Az 504-es neutrális hangú kábel, az is inkább megfogott, pontos mélyet tud, nem sokat (bár mihez képest). Márkán belül az 582 ami inkább kicsit dögösebb, élőbb, koncertszerűbb. Bár én inkább cserélném a Neotechet, annak még nem túl jó, olcsó álrészletező ezüstözött réz hangja van. Inkább szerezz helyette rendes réz kábelt, vagy akár az ónozott Belden 9497-et, vagy ha szeretnéd ötvözni az ónozott réz hangját az ezüstözött rézzel, akkor ViaBlue SC-4, de valami tömör rézkábelt is kipróbálhatsz, mindegyik más valamivel.
    Akár a DA-300USB-it is lecserélheted egy rendes DAC-ra. ;]

    Magam részéről elég sok hangszóró kábeltől megszabadultam karácsony alkalmával. Maradt a Sommer SC-Quadra Blue, Oehlbach XXL Air Blue 5, szereléshez, DIY dolgokhoz pár méter Belden 9497, Van Den Hul FT-12.

    (#73639) Tomacko: Ha már műfajok, az első szám egy blues-rock dal, de alaptémáját tekintve inkább blues, a második egy progresszív rock szám, a többibe nem hallgattam bele. Átlag metál, főleg a modernebb, zúzósabb alműfajok bizony elég borzalmasan szólnak, legalábbis amikbe belehallgatok.

    [ Szerkesztve ]

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák