Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz liszi70 #61376 üzenetére

    Miért érdekes az, hogy szerinted mennyi tapasztalatuk van azoknak, akikkel én vitatkoztam? Ez a megjegyzésed valóban nem más, csak a témába "belemalackodás", amit mostanában gyakran művelsz. Ezt tette szóvá Xtremetuning, teljesen jogosan.

    Ki merem jelenteni, hogy általában véve is nettó hülyeség a vastagosdi. Mégpedig azért, mert a tapasztalanokat ezzel megtévesztik a magukat tájékozottnak képzelők. Az esetek döntő többségében nem az a megoldás, hogy valaki a meglévő helyett vegyen vastagabb kábelt. Ez a nettó hülyeség. Olyan kábelt vegyen, ami az adott rendszerben jobb hangot biztosít, mint a jelenlegi. Hogy az vékonyabb, vagy vastagabb, teljesen mindegy senki nem állította, hogy a vastagabb nem lehet jobb.
    Simán elképzelhető, hogy a 8TC-t (kb. 6,7 mm2) vékonyabbra cserélném, ha annak jobb a hangja. Amit mostanában használok - Nordost Heimdall 2 - elég vékonykának tűnik, még nem néztem utána, mennyi a teljes keresztmetszete, az viszont tuti, hogy jobb hangot ad.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák