Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabber01

    addikt

    válasz krichd1 #57811 üzenetére

    Szoba nagyjából 15nm. Zenék terén eléggé mindenevő vagyok, de leginkább azért mainstream, edm, trap, prog, house, de Dream Theatertől elkezdve Linkin Parkon, Eminemen, Two Steps From Hellen át Stockfish Recordsos zenékig azért mégis elég sok mindent hallgatok, dőntő többségben azért az említett elektronikus zenék mennek.
    Jelenleg van egy Microlab Solo 6C-m egy Logitech G51 szettből származő "sub"-bal kiegészítve, csak hogy legyen vmi elképzelésetek, mint kiindulási alap, hangminőség tekintetében, de ezeket máshova szánom majd. A "sub"-ot elég sokszor ki is kapcsolom, mert tudom, hogy ótvar és sokszor ezt nagyon hallom is a Solo-k mellett, de néha jól jön egy kis mély kiegészítés. A Solo-k ugyanis elég kényesek az elhelyezésre, a szobában egy elég szűk sávban nyújtanak optimális teljesítményt, egyébként a mélyek nagyon elvékonyodnak.
    Végtére is szeretnék egy dinamikus hangzást elérni, megfelelő középtartománnyal és telt mélyekkel a lehetőségekhez képest. Na most ez ebből a 40k +/- 10k-ból gondolom elérhetetlen.

    Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

Új hozzászólás Aktív témák