Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Dorian #54603 üzenetére

    Persze nem is platformot akartam mondani, hanem hogy óhatatlanul társaságba keveredtél. Így aztán te is felülsz a Ribivonatra és ilyeneket mondasz:
    "...csak addig hifizek a jobb hangzás érdekében, amíg egy számomra fontosabb dolog miatt nem kötök kompromisszumot. Ti ez utóbbit elutasítjátok, ez okoz itt feszültséget."
    Az ilyen szövegek eredetileg nem a te szinted - gondolom én. Hiszen ugyebár te is tudod, hogy a konklúziód duplán nem igaz. Hogy utasíthatnánk el, mi is ezt tesszük, hogy is tehetnénk másképp, mindenki így tesz. Megjegyzem, "mi" így is beszélünk. Tehát nem is ez okozza a feszültséget. A feszültséget az okozza, hogy némelyek hifinek akarnak mondani olyasmit, ami már logikailag sem az, és van, aki ezt alkalmasint szóvá teszi. A feszültséget az okozza, hogy "mi" nem nevezzük hifinek, ami ellentétes a hifivel. A feszültséget az okozza, hogy sokan nem szeretik, ha szembesítik őket a valósággal és önmagukkal. Elsősorban a tanácskérők fogadatlan prókátorai. alkalmasint a tanácskérők is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák