Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz mrgergoke #54481 üzenetére

    Azt a Sony-t megszervizeltetni jó eséllyel többe kerülne a leves mint a hús - bár árajánlatot azért lehet kérni, csakhogy a megbetegítési módszerből nem nagyon lehet megsejteni, hogy mennyi minden romlott el benne.

    A képen szereplő átalakító példa kb. egy EURO AV / kompozit video átalakító lehet, de hogy neked tényleg olyan kell, és nem például komponens video, azt azért még ellenőrizned lenne érdemes - márminthogy valóban jól figyelted-e meg a készülékeid interfészeit.

    "Hogyan tudnám az ilyen csatlakozójú erősítőt (házimozi lejátszót) rákötni a PC-m 5.1 kivezetéseire?" Értelemszerűen átalakító vezetékkel. Nyilván a kimenetek jack-ek, a DZ10 bemenete meg például az EURO AV... vagy a komponens video... vagy... ami van hátul.

    De még mindig az angyalok szárnyáról megy a diskurzus, szitával próbálod merni a homokot. Szerintem neked nullára kéne redukálnod a gondolataidat, visszatérni az origóhoz, megfontolni, hogy van-e valami célod, ahhoz az esetleges célhoz akarsz-e valamit a jelenlegi helyzeted helyett, és mi lenne az, és arra mennyi pénz lenne. És hogy az a cél és módszer hifi szándék lenne-e.

Új hozzászólás Aktív témák