Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz Dexar007 #54467 üzenetére

    Hatalmas különbség van. Hangdoboz és hangdoboz között is különbség van, rengeteg. Neked egyformán (hangosan) szólnak, van mély hang is, a tévéből is...
    Másnak egyszerűen hallgathatatlan a tévé hangszórója. Nekem csak úgy, hogy NE halljak belőle se magas hangokat, se mély hangokat, mert szörnyű. A 90 ezres tévéből távolról sem jön ki élvezhető hang. Az pusztán funkcionális, de nem élvezeti tartozék. Helyettesíti a feliratozást.
    Neked nem számít, és igénytelen vagy ebből a szempontból (meg kocsi terén, mint rávilágítottál).
    Miben nem vagy igénytelen? Cipőnek is jó egy ezer forintos műanyag darab? Gazdaságos parfüm? Puffasztott szója ételként? 800 forintos melegítő nadrág is megfelel, hisz tól-ig takar, véd az időjárás viszontagságaitól?
    Az, hogy igénytelen vagy valamilyen szempontból, még nem igazol téged azokkal szemben, akik igényesek. Megjegyzem, hogy annyi pénzért vehettél volna jobb dolgot is, 700 ezerért megvenni újonnan valamit...megvásárlás pillanatában buktál 15 ezret, két év múlva harmadáron van. (optimistán számoltam) Míg a használt cuccok (amik nem az elpukkanósok, nem tudom honnan veszel ilyen blődségeket) százezres tételeket kóstáltak új korukban. Össze hasonlíthatatlanul jobbak, mint az, amire kidobtál 70 ezret. Segítséget pedig kaptál a fórumból, írták, hogy NE. A használt hangdoboz, mi 10-15 éves, sokkal jobb, mint amit Te vásároltál. Nem 70-szer. A tiéd élvezhetetlen, a használt élvezhető. (kinai műanyag lábbeli/vagy NIKE AIR kényelem terén....? 70 ezres hangdoboz vagy 7 milliós erősítő hangdoboz páros? ). Mindegy mennyi az ára, ha valami rossz, akkor kidobott pénz.
    Talán el kéne gondolkodnod, hogy vajon mi az, amiért kiad nagyon sok ember nagy összegeket (házimozi, hifi, autó, lakás, bármi), elárulom, nem beképzeltség, nem misztikum, nem emberi hülyeség, fanatizmus.

Új hozzászólás Aktív témák