Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz NoSuchUser #42285 üzenetére

    A hifi arra való, hogy összekavarja az embert, hiszen minden készüléktől és minden hifistától "AZ" igazságot hallod, sajnos-szerencsére mindegyiktől másféle "AZ" igazságot. :Y

    Tudnád a Júliát passzív vonalon is használni, pesze. Leginkább ugyanazt a kimenetét használnád úgy, mint a Prodipe-hoz (kivéve, hogy a Prodipe-nak van szimmetrikus aljzata is, és az jobb, tehát az esetben mégsem ugyanazt).
    Ezek szerint akkor egyelőre nem vennél DAC-ot, hanem inkább a viszonylag komolyabb hangkártya DAC-ját használnád. Járható út ez is.
    És persze az előzmények alapján nem meglepő, hogy én azt állítom, hogy az Arcam+JBL egyértelműen jobban szólna, mint az általam egyébként a maga műfajában szintén nagyrabecsült Prodipe Pro5. Talán majd az "ellentábor" is szavaz a Prodipe-ra, de ne higgy nekik, ne hagyd magad jobbra-balra kavarni! :D
    Júliának vannak RCA kimenetei, tehát a Prodipe-ba például RCA-jack kábel menne, vagy XLR is mehet bele, az még elvileg jobb is, az Arcamba pedig normál interkonnekt kábel. A passzív lánchoz meg persze kellene külön hangszórókábel is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák