Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz NoSuchUser #42251 üzenetére

    Olcsó, egyszerű felépítésű, de hallgathatós USB-s DAC + fejhallgatóerősítő témában nézz körül bkercso fórumtársnál is, akár újonnan, akár használtan, hátha találsz egy jó ajánlatot, ami felszabadít egy kis keretet a többi komponensre.

    (#42252) NoSuchUser
    A plusz felszabadított keret például arra lenne jó, hogy erősítőt egy kicsit jobbat vegyél, mint az általad kiszemelt Onkyo, az általam ajánlott listából például az Arcam Alpha 7-et 30-35ezerért, az nagyon klassz lenne. De az Onkyo árfekvésében is inkább a Yamahát forszíroznám.
    Inkább a használt JBL mellett döntenék a kettő közül, én legalábbis nagyra tartom az egész sorozat hangját, de mint mondtam, távol helyezendő a faltól. De mint mindtam, ha a Tannnoy mellett kötsz ki, arra is áldásunk.
    És persze az is egy út, hogy megunod a sokféle készülék közötti válogatást, és aktív hangdobozzal egyszerűsítesz. Ez esetben az M-Audio és Mackie vonalon kívül a fórumtárs által ajánlott Prodipe vonalon is nézz körül.
    Legalább 5ezret muszáj félretenned egy használt hangkártyára, a használható SPDIF miatt - és szükség esetén ideiglenesen az analóg kimenet miattt is.
    Azokkal a ventilátorokkal se ártana kezdeni valamit, nem is csak a (halknak mondott) hangerejük miatt, hanem az általuk keltett elektromos zavarok és a rezgések miatt is. Ha mást nem, legalább rezgésmentesítsd a számítógépedet, amennyire lehet, a ventilátorok, optikai meghajtók, merevlemezek, tehát minden forgó-morgó eszköz elcsatolása révén.

Új hozzászólás Aktív témák