Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priusz

    aktív tag

    válasz Gabor970 #41652 üzenetére

    Nem ismerem ezt a Denont, talán majd kammerer tud róla írni pár szót.
    Ezt találtam róla:
    "Sztereó Sound & Vision Magazin 2006. XIII.évf. 7-8. számának írása alapján:
    PMA-700AE Erősítő:
    Az erősítőn a hangszín–, a balansz szabályzó és a loudness mind megtalálhatók, és ki is iktathatók a SOURCE DIRECT feliratú kapcsolóval. A felvételi szelektorral a két magnókimenetre a bemenetválasztó állásától függetlenül köthetjük rá a jelforrást, így nem csak az éppen hallgatott készülék műsoráról készíthetünk felvételt. Érdemes tudni, hogy a tervezők a lemezjátszó-tulajdonosokra is gondoltak, vagyis a bemenetek között egy MM Phono típusút is találunk.
    A készülék belvilága érdekesebb. Találunk benne egy HC Single Push-Pull Circuit nevű teljesítményfokozatot, amely „azonos koncepció szerint” készül, mint a cég High-End erősítőiben alkalmazott UHC nevű változat.
    A hálózati transzformátor külön tekercset kapott az analóg áramkörök és a vezérlést szolgáló digitális kapcsolások táplálásához. A Standby üzemmódban egy másik trafó lép működésbe, így csökkentve a készenléti teljesítményfelvételt.
    Mindezeket olvasva az az érzése támad az embernek, mintha itt igazi High-End erősítővel állnánk szemben csak éppen „kicsiben”.
    Hangminőség:
    A meghallgatás szokás szerint Handel, Judas Macabeus című oratóriumával indult, és a hangminőség felülmúlta várakozásainkat, mivel egy rendkívül részletgazdag, „eseménydús” megszólalást hallhattunk, stabil, kiterjedt színpadképpel. A hangzás jellege valóban a cég legdrágább modelljeire jellemző, amennyiben a középsáv kissé visszafogott, és inkább a felső régiók érvényesülnek. Ez az elektronikus zene kedvelőinek az ízlése szerint való, de a rendkívül tágas és precíz színpadképzés miatt az akusztikus zene is jól szólal meg. Az ellenvetést az váltotta ki, hogy a részletek hangsúlyozása a hangzás tisztaságát, egységességét rontja, és hiányzik a hangszerek hangjából némi ragyogás, amely színesebbé, érzelmesebbé teszi az előadást. A CD-játszón a Pure Direct Mode hatása valóban észrevehető, a hangzás egy árnyalattal tisztább, de a legjelentősebb különbség a színpad stabilabbá. "

    Hátha ez segít valamit.
    Magamnak az ARCAM-ot venném (sőt én azt is vettem :) )

    Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!

Új hozzászólás Aktív témák