Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Giot

    addikt

    Üdv, Sziasztok!
    Megjött a hét elején a NAD C320 erősítőm Angliából.
    Éppen az 5. napja barátkozunk. Nagyon más a 3155 és a 3130 után is. A kiegyensúlyozottság magasiskolája. Kicsit furcsa is sokkal visszafogottabb. Helyén vannak a hangok, de mást hangsúlyoz. Sokkal inkább egységes a hangja, nem túlzó sehol sem. Így azok az albumok melyeket túlkevertnek éreztem, megnyugodtak, amelyekről úgy gondoltam hogy pont jó kicsit visszafogottabbá váltak.
    Pld a kedvenc Bonobo albumaim közül az egyik legrégebbi a days to come amely elég mattra van keverve, nos kicsit lehervasztott. Aztán a Black sands-ben már a helyére kerülnek a hangok, és a legutóbbi north borders is rendben van. De szinte loudnes-szes a hangjuk az előzőeknek, ehhez képest.
    Szokatlan nagyon.
    Most példásul a Jamiroquai albumait hallgatom, az utóbbi 4 albumát kicsit túlkevertnek éreztem, de most teljesen rendben van. Sőt tetszik nagyon ahogy szól. Angol keverés.
    Ami eszembe jutott még hogy lehet fog még kicsit változni a hangja mivel nemrég kapott új kondikat a táp része. (Elna for audio) Persze lehet annak nem kell járódnia mint ahogy friss szóróknak szükségük van rá. :B
    A táp kábele sem gyári, hanem árnyékolt, földelt kábelt kapott, olyan vastag mint a kisujjam.
    Gyönyörű esztétikai állapotban van.
    No megyek is tovább barátkozunk. :)

Új hozzászólás Aktív témák