Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Khaal

    őstag

    Nem tudom én már többeket hallottam cd-decknek hívni... vagy ilyen nem is létezik?
    Nyilván vannak jó hangú hangkártyák is, de én itt a legtöbb helyen kapható, legjobban elterjedt cuccokra gondoltam, az pedig vagy valami integrált (és azok túlnyomó többsége nahgyon ramaty hangvilágú) vagy a live/ audigy vonal ill. jellemzően c-mediás 2-3 ezer forintos csodák.

    Az én véleményem szerint ezeknél határozottan jobb választás egy különálló cd-játszó beszerzése, ugyanannyi pénzért sokkal jobbat kapunk. Digitális összeköttetés megint más tészta, de ahhoz megfelelő erősítőre is szükség van. X-fi kártyákkal még nincs tapasztalatom, de az szerintem az már elég drága dolog ha az embernek csak zenehallgatásra kell, a jobb kártyák meg vagy nagyon drágák vagy beszerezhetetlenek, de ha tudtok valami jó megoldást 10 ezer ft környékén arra én is kiváncsi lennék.
    Ezzel az egésszel csak annyit szerettem volna mondani, hogy szerintem nem érdemes tízezreket költeni számítógépes hangkeltésre ha cd-t szeretnénk hallgatni. Az mondjuk igaz hogy pc-n könnyeb kezelni a zenéid, főleg ha sok van, gondolok itt arra hogy losslessbe betömörítve szépen könyvtárakba lehet rendezni és csk pár kattintás hogy felcsendüljön amit szeretnél. Szerintem azonban ahhoz hogy ez igazán jól szóljon nagyon sok pénzt kell rááldozni.

Új hozzászólás Aktív témák