Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz bajnokpityu #23660 üzenetére

    Azon el lehetne polemizálni, hogy a kétféle Rotel ágazatban adott szinten mikor melyik a jobb (na meg a tuningolhatóság kérdése ugyebár...), énnekem mindig jó tapasztalataim voltak a "nullás" sorozatúakkal is.
    Skizz kollégánál most az volt a dilemma, hogy rászánja-e magát a Rotel 935 vagy a HK 980 helyett egy Audiolab 8000SE-re. Szerintem nem bánná meg, bár az általa, ha jól emlékszem 35ezerért látott Rotelhez képest nem kis árkülönbség az Audiolab 95ezerért (újonnan 150ezer), na de az Audiolab annyival fiatalabb példány is (a minőségkülönbség mellett), tehát még sokáig tartani fogja az értékét és állagát.
    Tuningolva egyébként még nem hallottam a 8-as vagy 9-es Rotikat, tehát azt nem tudom megítélni, hogy a Hivox tuning mennyit dob a hangjukon, de az biztos, hogy az Audiolab 8000SE hangja és technológiája az már egy alsóbb audiofil szintet elér, azaz túlmegy a hifi szintjén, míg a 935-ös Rotit inkább még a jóféle hifi szintjére helyezem, ha jól gondolom, akkor te is. Legalábbis tuningolás előtti állapotában.

    (#23661) MC Pite: Hangdoboztuningnál szerintem legfeljebb keresztváltó-áttervezéssel kapcsolatban van szükség "specialistára", a többi részét meg tudja csinálni magának az ember a józan ész alapján.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák