Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz proci985 #126097 üzenetére

    Ez a fajta kábelezés nem idegen nyákmentes kütyüknél, de ez még szép is.

    Még arról is több iskola van, hogy csillagpontos földelés, vagy "ground bus", amikor egy vagy több (de egyetlen végű) földpotenciált végighúznak és rákötik az alkatrészeket.

    A nap végén a lényeg, hogy működjön, ezek működnek és mérve is jók (műfaján belül persze).

    Beütöm keresőbe hogy "DIY tube amp" és a képeket nézem, többnek mutatja az alját. Vannak itt szép, kevésbé szép és igazán dzsunka kivitelek is. Ügyelni kellhet több dologra is, hogy a cső foglalat hogy közelíted az AC fűtéssel a kisjelű csöveknél (mert állítólag aki DC-ről fűt, az amatőr és nem tudja hogy kell jól AC-ra megcsinálni, hogy ne búgjon :D ), meg hogy mi mehet mihez mennyire közel vagy sem, egy csomó tip&trick van, ami egy kapcsrajzból nem jön le, de mikor az ember nekilát, csak záporozza be a posztokat a fórumba, ott meg kapja a hideget-meleget, hogy hogy kéne jól csinálnia és kinek mi vált be. :D Ez ilyen műfaj.

    Valahol a nehézségét is adja, de a szépségét is.

    Nekem amúgy nagyon tetszik a Jadis alja és igen, ahogy mondod, nagyon könnyen javítható, mert nagyon könnyen hozzáfér mindenhez. Ezen a konkrét fotón amúgy mikor kijött, sokan ovációztak, mert ... szóval az építők körében is inkább a "hűbazz, respect" kategória, mintsem a "szent szar". :D ;) Kicsit bolondok, franciák, de ez (is) adja a báját a dolgoknak. Ez már talán inkább a pszicho részhez kontributál, mintsem ténylegesen az akusztikához :D , de azért vannak itt bevett fogások, meg nyilván olyan is, amit benne hagytak, hogy "jóazúgy". Ez egy .. külön műfaj. Itt nem kell NCore babérokra törni, más a mérce és lehet még a NYÁK is szitokszó.

    Mindenesetre egy ilyenre vagy hasonlóra nagyon fájna a fogam, csak ebből a pénzmagból inkább megépítem. Ha fele ilyen szépre sikerül, az is kihívás már. A mostani OTL-el is amit elkezdtem szívni, mit mire szereljek, stb, úúúúhhh, kezdem érteni itt is ezt a merev rézdrótos földet ami megy több helyre is, de nagyjából körbe... az alkatrészek magukat tartják :D - de hey, működik. :U :K

    Na jó, off. :D sry.

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák