Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz jolti #122540 üzenetére

    A kínaival semmi baj.
    Általános iparági jelenség, hogy nem nem-tudnak, hanem nem volt rá igény nagyon sokáig. (A minőségre). Be lehet jól állítani a kínai gépeket is, legyen az autógyártás, vagy elektronika.

    De manapság már ez a "kínai" nem szitokszó.
    Inkább úgy mondanám: "Minden, ami nem kínai, hamis". :D (De tényleg, kb).

    Apple-nek is egy Foxconn szutyok gyárt, és milyet ? Mondanád, hogy egy köpedelem a termékük egésze, azért, mert a lelke Kínában készül ?

    Mindent Kína gyárt (még egy ideig, mert most elindult egy protekcionista trend világszerte a gazdaságban, szinkronban a politikai, már-már hidegháború fele hajló nyugat-kelet közötti szakadással - hozzák vissza a gyárakat nyugaton, vagy létesítenek újakat).

    Én nem félnék tőle.

    Nézz bele ebbe a franciába, mit látsz ? Van egy húzott alu masszív lapokból álló házikó, normális nyomógomb, igényes normális csatlakozók, hangszóró terminálok is kifejezetten jók (ismerősöm két ilyennel operálgat egyszerre) ;) , a benne lévő elektronika és kábelezés szintén tök rendben van, úgy, hogy az elektronika amúgy Hypex-től jön, a franciák csak dobozolják, de igényesen. Még a táp is Hypex.

    És most nézzünk hozzá egy NAD M22-t, jobban bíznál benne, ha nem lenne egy nagyon régi, nagyon erős márkanév ? Egy faék egyszerű ház, a hátlap akár az Audiophonics-é is lehetne és a bele ugyanaz a Hypex alapú motyó, ugyanúgy csájnából. (Hozzáteszem, marha jó kütyü amúgy az M22. Is).

    [ Szerkesztve ]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák