Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belashx

    senior tag

    válasz fererencz89 #120832 üzenetére

    Ismét nem válaszolnék egyenként mindenkinek, ha nem gond.

    Fapaci volt mérni nálam, javaslatai alapján rendeltem paneleket a hangsugárzók mögé. Ezek a héten megérkeznek. Javasolt máshova is, de oda képpel szeretném, azt meg még nem álmodtam meg, mi legyen rányomtatva.
    Hogy érezzétek, mennyire elfogadó a párom: Tőle kaptam ajándékba a bemérést, ami tekintve, hogy Ajkán lakom, nem volt olcsó. :) Szívesen mennék feléd hallgatózni, de lehet a világ másik végén laksz.

    7 éve megvannak a cuccaim, 3 teljesen más helyiségben voltak telepítve, így azért van némi rálátásom, minek oka a rendszer, minek az akusztika, és elég jól letisztult bennem, mit várok el a szettemtől.

    Az erősítő cserén morfondírzom egy(jó) ideje. Ahogy írtam is, főként azért, hátha egy komolyabb teljesítményű jobban megmutatná Phonar képességeit. Nagy hangerőre nincs szükségem, nem ez az oka, csak legyen jobban hozzá illő. Nem sikerült megszereznem a hangfalak adatait(pl impedanciamenet), pedig a gyártóval is felvettem a kapcsolatot ez ügyben. Lehet nem ez jön le az eddigiekből, de nagyjából elégedett vagyok, viszont az "új" helyen vannak hiányosságok a hangzással, bár korántsem akkorák, mint elsőre gondoltam a helyiség méretei alapján. Valószínűleg a kisebb lehetséges hangerő okán.

    denesdr:
    A legjobb lenne a külön előfok+ végfok, de jelenleg ezt nem tudom megoldani az albérletben (helyhiány). Kéne hifiállvány, de ahhoz fel kéne tenni a tévét konzolra, itt megint gond az albérlet(fúrás-faragás). Végül de nem utolsósorban: ott a pénz része is. Kis ráfordítással megoldható lenne egy használt, ezt meg eladnám. Nagyobb kiadásba nem verném magam, mert sose lesz saját házunk/lakásunk.
    Amúgy valakinek a licensze alapján gyártják ezeket a cuccokat az Audiophonicsnál? Lehet erről tudni valamit?

    A DAC-kal kapcsolatba majd írok a megfelelő topikba.

    Talán nem értek egyet mindenben az itteni álláspontokkal(pl. kábelek hangja), de én sem szeretnék olyat cuccot venni, aminek csak azért van felára, mert neve van, és nincs mögötte valós tartalom. Mindig az ár/érték arány szerinti(meg a zsebem szerinti) megérős cuccok felé hajlok.

    "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

Új hozzászólás Aktív témák