Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz fererencz89 #107943 üzenetére

    Lehet igazad van.. nem tudom. Próbáltam a sorok között is olvasni..

    A régi hangsugárzóm (nyilván kevésbé teljesítményéhes érzékenyebb hangfal) focal chorus 706s hangja ezzel az erősítővel jobban tetszik, részletgazdagabb.

    Szóval nekem a kevésbé teljesítményéhes megjegyzés miatt jött le az, hogy hajtani szeretné jobban ôket. Mondjuk a minôségi és teljesítménybeli elvárások nem zárják ki egymást, de akkor máris máshogy kell agyalnunk:

    - ha csak minôséget szeretne, lehet segít erôsítô váltás (ezen is el lehet lamentálni)

    - a szubjektív "könnyû hajtás" szintén orvosolható erôsebb erôsítôvel..

    - .. vagy hajtásban abszolút minden kerek, jó az, ami van és elég is, ekkor meg részletgazdagságot vagy új erôsítô hoz, vagy új hangsugárzó pár, vagy mindkettô. Ezen út esetén támpont lehet, hogy ez az erôsítô tud amúgy, hiszen említett focal-okat jól mozgatja és részletgazdagabban szólaltak meg. Szóval ennek mentén meg erôsítô tartás és doboz csere.

    Több megközelítés van, hogy melyik célravezetô, nem biztos, hogy eldönthetô innen fotelbôl. Aztán lehet.

    Amúgy megnézném a CXA80-at a helyében, kunyerálnék valahonnan egyet, akár letét ellenében is, abszolút semmi ilyen lehetôség nincs itthon ? Gedeonhoz nem akar bekopogtatni ? Vagy innen vki ? (Nem akarom más f*val verni a csalánt, bocs). :U

    Sokat lehet spórolni egy kisebb, x-ezer Ft költségen vett szeánszon szerzett tapasztalatokkal, amikor 2-300-ezres kaliberben akar az ember változtatni.

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák