Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Satellite #103370 üzenetére

    3020 kiváló erősítő volt. Nem véletlen a "menő manó" becenév. Ma is megállná a helyét szinte bármilyen láncban, ami nem "hájend".. nyilván nem 40 évesen. :)

    Ki beszélt itt SL6-ról? Vagy csak én nem láttam típust?

    BC1 etalonja volt a szerkesztőségnek a 70-es években, talán nem véletlenül. Ott volt mellette a "kistesó", a Heybrook HB1, ami picit "alatta" volt a Spendornak minden tekintetben. Te meg most azt mondod, hogy a BC1 nem való otthoni zenehallgatáshoz. Akkor vajon ki vett BC1-et? Talán nyúl ólnak vették az emberek? :D Hát, én mikor hallottam BC1-et magam alá piszkítottam, nem azt éreztem, hogy "otthoni zenehallgatáshoz" nem ez kell nekem. Igaz, ez nem 88-ban volt, hanem úgy 10 évvel korábban. De legyen igazad és legyen az SL6 jobb nála, viszont, most sem látom sehol a típusra való utalást.

    5120 megtáltosodott az MC10S-től. Nem túl sokan tehették meg anno, hogy MC10S-t vegyenek "bele". Gyári hangszedővel vacak volt a hangja, de most nem erről esett szó. Lehet, durva párosítás egy 5120-hoz MC10S, de láttam olyat, akinek MC20S volt hozzá. Ez akkor kb egy évi fizum volt... mármint a hangszedő. ;)

    De mondok erre még valamit. Van egy kb. 30 éves ProJect II-es pörgetőm és hozzá egy Roksan Chorus Black hangszedő. Párhuzamban 5120-al pont az jut eszembe, hogy mennyivel jobb hangszedő a Roksan, mint lemezjátszónak a P. J. II. De ettől még működik a mechanizmus, mert a Roksan [link] sokat lök a biciklin, hogy így mondjam.

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák