Új hozzászólás Aktív témák

• z123456789

addikt

Sziasztok!

Nem otthon vagyok, de egész munka közben ezen jár az eszem, ezért mire hazaérek, szeretném ha néhány újabb ötlettel tudnék nekiállni a kókányolásnak.

Tegnap végre megjött a számítógép asztalom, amit szépen összeszereltem, és felpakoltam rá a gépemet, monitort...mert eddig a földön volt, és kb napi 1 órákra kapcsoltam be, akkor is nagyjából a zene ment róla, meg a letöltést indítottam el.
    Tegnap elött szintén egy ilyen nap volt.
    Na de tegnap a gép helyére illesztése után elindítottam a masinát, és az 1 terrás vinyót nem igen akarta érzékelni a rendszer.
    Elsöre az volt gyanús, hogy a kb 2 hónapos A-DATAtáról bootoló konfigem több mint 5 perc után hozta be a win7-et, ami eddig kb fél, max 1 perc volt.Aztán ezután minden programmal ugyan ezt csinálta.Minimum 5 perc kellett neki mire bekurblizta.
    A winchesterre akkor kezdtem gynakodni, amikor a microtorrent kijlezete hogy a meghajtó el van távolítva.Total commander, hiba ellenörzése...és láttam valóban valami gáz van, mert jelzi hogy van F meghajtó, de nincs elnevezve holott én már ezt megtettem, és ha rá akarok lépni (súlyos 5 perces várakozások után) eltünik.
    Ès marad a lassúság.Hard disk sentinell el sem indul.BIOS jelzi mint elérhetö eszköz.Kábeleket már megcserélgettem, hátha azzal lehet a baj - természetesen csak kikapcsolt állapotban - de semmi.
    Ja egyébként SATA-s winchsterröl van szó WD Green Caviar pár éves dolog.
    Van egy külsö rack-em (jelenleg szervízben) esetleg ha hazakerül azzal is próbáljam meg, vagy van valami gyorsabb ötlet a dologra?

Az ügy pikantériája, hogy egy komplett legénybúcsú videós, képes dokumenációja van a merevlemezen, ami semmi esetre nem kerülhet ki a kezemböl, viszont el sem veszíthetem.(Nincs másolat) :D :D :D

Elöre is köszönöm a tanácsokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák