Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Nem otthon vagyok, de egész munka közben ezen jár az eszem, ezért mire hazaérek, szeretném ha néhány újabb ötlettel tudnék nekiállni a kókányolásnak.
Tegnap végre megjött a számítógép asztalom, amit szépen összeszereltem, és felpakoltam rá a gépemet, monitort...mert eddig a földön volt, és kb napi 1 órákra kapcsoltam be, akkor is nagyjából a zene ment róla, meg a letöltést indítottam el.
Tegnap elött szintén egy ilyen nap volt.
Na de tegnap a gép helyére illesztése után elindítottam a masinát, és az 1 terrás vinyót nem igen akarta érzékelni a rendszer.
Elsöre az volt gyanús, hogy a kb 2 hónapos A-DATAtáról bootoló konfigem több mint 5 perc után hozta be a win7-et, ami eddig kb fél, max 1 perc volt.Aztán ezután minden programmal ugyan ezt csinálta.Minimum 5 perc kellett neki mire bekurblizta.
A winchesterre akkor kezdtem gynakodni, amikor a microtorrent kijlezete hogy a meghajtó el van távolítva.Total commander, hiba ellenörzése...és láttam valóban valami gáz van, mert jelzi hogy van F meghajtó, de nincs elnevezve holott én már ezt megtettem, és ha rá akarok lépni (súlyos 5 perces várakozások után) eltünik.
Ès marad a lassúság.Hard disk sentinell el sem indul.BIOS jelzi mint elérhetö eszköz.Kábeleket már megcserélgettem, hátha azzal lehet a baj - természetesen csak kikapcsolt állapotban - de semmi.
Ja egyébként SATA-s winchsterröl van szó WD Green Caviar pár éves dolog.
Van egy külsö rack-em (jelenleg szervízben) esetleg ha hazakerül azzal is próbáljam meg, vagy van valami gyorsabb ötlet a dologra?Az ügy pikantériája, hogy egy komplett legénybúcsú videós, képes dokumenációja van a merevlemezen, ami semmi esetre nem kerülhet ki a kezemböl, viszont el sem veszíthetem.(Nincs másolat)
Elöre is köszönöm a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged