Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VoidXs

    nagyúr

    válasz alphamooncam #167808 üzenetére

    Az elejétől fogva azt mondtam neked, hogy veszteséges tömörítéssel (Opus) végezném a tesztet, azt se hallanád. Nyilván nincs értelme veszteségmentessel, azt szerintem te is elismered.

    Nem ismertem el, hogy két teljesen azonosan leírt áramköri elem közt van különbség, de azt se mondtam, hogy két eszköz közt nincs. Nyilván durvák vannak, ráadásul látványosan mérhetőek. Ugyanis ahol az egyik erősítőben 40 uF egy kondi, ott a másikban 50, stb. Nyilván van több paramétere, ezért van két 50-es kondi közt is különbség, most csak durva példát hoztam. Ne keverj két teljesen különálló témát.

    Nem tudom, hogy jutottál el a katalizátorig, arról se volt szó. A kábel áramot juttat a-ból b-be, miközben az elektronok mechanikai munkája miatt valamilyen szinten csökken a jelszint, szóval behelyettesíthető egy ideális ellenállásnak. Ugyanez érvényes a levegőre, csak sokkal több erő csillapítja az elektronokat, ezért hatalmas feszültség (pl. villám) kell, hogy számottevő vezetővé váljon.

    Az S/PDIF tökéletesen korrigál az időbeli különbségekre, különben nem működne egyáltalán. Nem hibajavítás van, hanem hibaészlelés, ami azonnal levágja a hangot, ha átjut egy hibásnak vélt bit (még az se kell hozzá, hogy hibás legyen).

    [ Szerkesztve ]

    W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Új hozzászólás Aktív témák