Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    válasz kranazoli #8762 üzenetére

    Majd ha jön a magyarosított felirat.
    Hát a sebesség meg vicc DX11 gyorsaságával nemhogy gyorsabb lenne a Fear 2 társától,hanem még nagyom hardver erőforrásokat kér.
    Azoknak a régi fegyvereknek én is örülnék.
    Újdonsághoz meg annyit tudok hozzá fűzni,hogy ha valahogy törölném az emlékeimből az első rész,és ezzel játszanák először akkor a második ként ki játszott Fear 1 jobb paráztatósabb fatort mutatna fel.
    Rengeteg ki hagyott ziccer van amit bőven ki lehetett volna tölteni,de spórolás,és az idő szűkében ki adták.
    Újdonságra meg nem is kell annyira számítani,mivel már lerágott csont az egész,de a paráztatós jeleneteket továbbra is jobban ki lehetett volna hozni.
    Egy két csöves rohangászik a pályán a börtönökben,vagy jön az a kép zavaró effektus aminél meg kéne valaminek jelennie de 90%ban nem következik be vagy nem úgy ahogy a tisztelt játék készítők gondolták volna.
    Legközelebb nyilakat rakjanak ki merre nézek ilyenkor,mert rengetegen be számolnak ilyen jelenségekről sajnos nem csak én :)
    Talán majd a 4 jobbra sikeredik,és remélem a projektet nem ez a fejlesztő gárda csinálja tovább,mert siralmas bár mindenki véleménye is számít.
    Nemsokára itt a karácsony,és jönnek az ütősebb cuccok mint a Call Of Csuty,és a kedvencem a BFBC 3 ami remélem méltó folytatása lesz a kettőnek.
    Na offolást részemről abba hagytam :R

    [ Szerkesztve ]

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák